Tarvitsetko apua?

2kpl setti: Viinipullon tulppa "Flamingo“

9,90 €
Sis. alv
- +
Millä sulkea puolillaan oleva viinipullo, jotta se säilyisi entisellään seuraavaan kertaan? Hankkimalla räväkän viinipullon tulpan! Puolillaan olevaa viinipulloa ei enää tarvitse tyhjentää viemäriin, sillä viini säilyy erinomaisena, kun korkin sijaan sulkee pullon tällä jännittävällä viinipullon tulpalla, joka kuvastaa pinkkiä flamingo-lintua.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Säilytä ylijäänyt viini sulkemalla se tukevasti viinipullon tulpalla, joka pitää huolen siitä, että viini säilyy entisellään, kun haluat taas ottaa lasillisen. Juhlien jälkeen jää usein jäljelle vajaita viinipulloja, jotka haluaa mielellään säästää myöhempää käyttöä varten. Säilyäkseen hyvinä viinipullot tulee sulkea tiiviisti ja se tapahtuu parhaiten näillä viinipullon tulpilla, jotka ovat aivan erityisiä suunnittelultaan. Miksi tyytyä tavanomaiseen, kun voi koristaa pulloja näillä ihastuttavilla Flamingoa esittävillä tulpilla?

Viinipullon tulpat ovat aina tarpeellisia, joten vieraillessasi seuraavan kerran ystäväsi luona lahjoita tuomisiksi yhdessä viinipullon kanssa nämä persoonalliset vaaleanpunaiset flamingon näköiset viinipullon tulpat. Pinkit linnut antavat hauskan ilmeen keittiöösi tai piristävät olohuoneen pöytää tarjoillessasi viiniä. Vieraasi tulevat varmasti huomaamaan pirteät pinkin väriset tulpat, jotka esittävät omaperäisia lintueläimiä, flamingoja.

Tuotetiedot

2kpl setti: Viinipullon tulppa "Flamingo“

  • Sisältö: 2 viinipullon tulppaa
  • Ominaisuudet
  • Sulkee avatut pullot
  • Retro-tyyliin muotoillut flamingot
  • Materiaali: Silikoni
  • Värit: Pinkki & räikeä pinkki

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-05-26T14:38:54+00:00