Tarvitsetko apua?

30 päivän haaste: Rentoutuminen

10,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Jos tavoitteenasi on vaihtaa pienemmälle vaihteelle ja ottaa hieman rennommin, on tämä 30 päivän rentoutumishaaste tehty juuri sinulle! Tämä pieni laatikko auttaa sinua löytämään tasapainon työn ja levon välille arjen askareisiin sekä vähentämään stressiä. Loistava lahja hänelle, joka kaipaa lepoa ja energiaa!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kaipaatko lisää aikaa itsellesi ja muutaman tunnin pidempiä yöunia kiireellisen arjen aherruksen lisäksi? Tuntuuko, että tunnit kerta kaikkiaan loppuvat päivästä ja kynttilä palaa molemmista päistä liian nopeasti? Ei hätää, meillä on täydellinen apu juuri sinulle! Tällä 30 päivän rentoutumishaastella löydät uudestaan tasapainon arjen ja vapaa-ajan väliltä ja saat paljon tarvitsemaasi lisälepoa.

Tästä laatikosta saat joka päivä 30 päivän ajan kortin, joka ehdottaa aina erilaista teemaa, johon keskittyä kyseisenä päivänä. Erilaisia ehdotuksia ovat esimerkiksi joogaaminen, syvähengitysharjoitukset tai yksinkertaisesti kasveista huolehtiminen. Haaste perustuu yksinkertaisiin ohjenuoriin, jotka voi helposti arjen aherruksessa unohtaa ja ottaa itsestäänselvyytenä. Haastelaatikko on myös loistava lahja vaikkapa puolisollesi tai työkiireiden lomassa painavalle ystävällesi! Toteuta yhdessä tai yksin ja löydä elämääsi rauhoittavaa Zeniä!

Tuotetiedot

30 päivän Haaste: Rentoutumislaatikko 30 rentoutumisvinkillä

  • Kieli: englanti
  • Materiaali: paperi
  • Mitat: 20 x 13 x 9 cm
  • Kauniisti muotoiltu laatikko sisältää 30 värikästä korttia

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-10-22T04:43:42+00:00