Tarvitsetko apua?

3D-kehys

Alkaen: 29,90 €
Sis. alv
- +
Elämän aikana kertyy monia esineitä, joiden merkitys on erityisen tärkeä. Oli kyseessä sitten lapsen ensimmäiset sukat, kaukaiselta paratiisirannalta löydetty kaunis simpukka tai isoisältä lahjaksi saatu harvinainen postimerkki. Nämä esineet ansaitsevat erityislaatuisen kohtelun, eikä niitä saisi säilyttää kylmänkosteassa kellarissa. Onneksi on vaihtoehtoja: 3D-kehyksessä voit huoleti säilyttää aarteesi, ja kaiken lisäksi sen parhaat puolet tulevat esiin. Lahjaksi kavereille, jotka haluavat ihastella ja muistella aarteitaan.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Yksi hauskimmista asioista muiden luona vierailemisessa on esineiden tarkka tutkiskelu ja analysointi, sillä esineet kertovat omistajistaan yllättävän paljon. Ne kertovat mausta, mieltymyksistä ja muistoista, ja tylsänkin esineen takana voi piiloutua mitä eriskummallisin tarina. Vanha lantti voi kertoa kiehtovasta matkasta maailman ympäri, postimerkki taianomaisesta rakkaustarinasta. Tapana on pistää valokuvia kehyksiin, jotta rakkaat muistot eivät painuisi unholaan, joten miksemme tekisi samaa myös esineille? Hankkimalla 3D-kehyksen tämä onnistuu, ja kehyksessä esineen parhaat puolet myös korostuvat. Ulkokehyksen sisäpuolella olevan silikonikalvon myötä näyttää siltä, että esine kelluisi, mikä varmasti herättää huomiota ja ihastelua.

Tinasotilaat, vauvan asusteet, leikkiautot, kolikot ja muut tunnearvoa pursuavat aarteet saavat kehyksessä arvoisensa kohtelun, sen sijaan, että keräisivät pölyä vintillä tai lojuisivat kellarin kosteudessa. Ainutlaatuisessa kehyksessä on mahdollista säilyttää vaikka mitä aarteita, vain mielikuvitus on rajana. Kehys muuttuu helposti lahjakortiksi, kun pistät siihen huulipunan, joka symbolisoi hemmottelua kauneussalongissa – tai pienoiseläimen, joka kertoo tulevasta eläintarhavierailusta. Tee aarteiden säilytyksestä ja hyvien hetkien muistelusta helpompaa, ja anna 3D-kehys lahjaksi kaikille lähipiirin nostalgikoille!

Tuotetiedot

  • 1 kuvakehys
  • Läpikuultavaa silikonia, joka saa kehystetyn esineen “kellumaan” kehyksessä
  • Väri: musta tai valkoinen
  • Mitat: 100 x 100 x 25 mm (sisäpuoli)
  • Mukana ohjeet. Silikonisuojuksen voi puhdistaa puhdistus- tai tiskiaineella
2020-09-28T21:23:16+00:00