Tarvitsetko apua?

3D-syntymäpäiväkortti nallemotiivilla

6,90 €
Sis. alv
- +
Saammeko esitellä tämän kaikkien syntymäpäiväkutsujen katseenvangitsijan? Tämä hieno ja huomiota vaativa syntymäpäiväkortti näyttää päälle päin ihan tavalliselta, mutta sisällä piilee hauska yllätys. Kun kortin avaa, sen keskelle kasvaa paperista valmistettu 3D-veistos, jossa hilpeä nallekarhu heiluttelee tassuissaan kolmea ilmapalloa ja toivottaa omalla hersyvällä tavallaan oikein hyvää syntymäpäivää. Kun viet tämän kortin ystävän synttäreille, saat varmasti paljon kiitosta ja hyvää mieltä takaisin.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Hyvää syntymäpäivää sinulle, rakkain! Tämä mahtavan hieno syntymäpäiväkortti soveltuu erityisesti niihin tilanteisiin, joissa synttärit ovat vielä normaaliakin tärkeämmät. Esimerkiksi rakkaan merkkipäivä, kummilapsen syntymäpäiväjuhlat tai isovanhemman synttärit saavat arvokkaan lisämausteen, kun viet tämän upean kortin heille tervehdykseksi.

Tämä kolmiulotteinen syntymäpäiväkortti toimii näin: päälle päin se näyttää ihan tavalliselta eikä mikään viittaa siihen, että sisuksissa piilee suuri salaisuus. Sitten kortti avataan, ja söötti 3D-veistos paljastuu. Kortin reunat saavat paperisen rakennelman nousemaan, ja sen keskellä juhlii vastaanottajan syntymäpäivää leppoisa nallekarhu, ilmapalloja tassuissaan ja muikea hymy huulillaan. Tämä pop-up-otso on totisesti 2010-luvun moderni ja kekseliäs syntymäpäiväjuhlija, sillä tämä kortti edustaa monimutkaista ja nykyaikaista käsityötä. Kaikki rakastavat näitä kauniita kortteja!

Tämä 3D-syntymäpäiväkortti toimitetaan kirjekuoressa, ja se onkin myös arvokas syntymäpäivälahja, jonka antaminen on myös paikallaan normaalia merkittävämmissä juhlissa, esimerkiksi pyöreita vuosia juhlivan pirskeissä tai 18-vuotisriehassa. Tilaa heti tämä upea kortti ja ilahduta läheisesi tärkeää päivää. Itse asiassa näitä 3D-kortteja kannattaa olla aina useampi pöytälaatikossa, sillä syntymäpäiviähän tulee ja menee ja aina on hyvä hetki muistaa läheistä.

Tuotetiedot

  • käsin tehty
  • mitat: 10,5 cm x 15 cm
  • toimitetaan kirjekuoressa
2020-10-27T02:02:57+00:00