Tarvitsetko apua?

Aamiaistarjotin opettajalle kaiverruksella

14,90 €
Sis. alv
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Kaikilla meillä on ollut sellainen: aivan mahtava ja inspiroiva opettaja peruskoulussa tai opiskelupaikassa. Mikä olisikaan hauskempi tapa muistaa hyvää opettajaystävää kuin tämä hieno ja taatusti tarpeellinen aamiaistarjotin, johon kaiverretaan lahjansaajan nimi!

* Pakolliset kentät

14,90 €

Kuvaus

Tämä huomionosoitus palkitsee niin antajansa kuin saajansa. Upea, bambupuusta valmistettu aamiastarjotin kantaa lahjansaajan nimeä – sekä hauskaa lehtorinhatun kuvaa. Tämä lahja onkin tarkoitettu erityisesti opettajalle, jota haluat muistaa pienellä huomionosoituksella esimerkiksi lukukauden päätyttyä. Ja tokihan opettajakollegat voivat lahjoittaa myös toisilleen tällaisen upean ja käytännöllisen tarjottimen, jonka päältä kelpaa nauttia kiireettömänä vapaa-aamuna aamiaista.

Kun mietit soveliasta lahjaa opettajalle, jonka tunneista olet vilpittömästi nauttinut, tämä tarjotin kannattaa ehdottomasti hankkia. Bambu on materiaalina luonnollinen ja se sisältää myös antibakteerisia ominaisuuksia. Ehdoton lahja koulun kevätjuhliin vietäväksi, joten tilaa nyt!

Tuotetiedot

  • laudan pinnassa valmistujaislakkikuva-aihe
  • materiaali: bambu
  • mitat: 22 cm x 13,8 cm
  • kaiverrus kolmella rivillä: 15 kirjainta, 20 kirjainta ja 25 kirjainta, ei erikoismerkkejä
  • Huom! Kyse on luonnontuotteesta, joten kaiverruksen ulkoasu vaihtelee hieman tuotteesta toiseen

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2019-10-23T14:39:39+00:00