Tarvitsetko apua?

Aamiaistarjotin Top-Mama/Top-Papa

Alkaen: 4,90 €
Sis. alv
- +
Näillä hienoilla aamiaisalustoilla kelpaa tarjoilla aamiaista isälle ja äidille. Etenkin isänpäivänä, äitienpäivänä sekä syntymäpäivisin tarjoillut erikoisaamiaiset tarvitsevat erityiset tarjottimet. Top-Mama ja Top-Papa aamiaisalustat sopivat tähän erikoistehtävään täydellisesti. Laadukkaat alustat näyttävät tyylikkäiltä ja niiden viesti on myös tärkeä: äiti on ihan huippu ja isä on ihan huippu! Tilaa hienot aamiaisalustat isällesi ja äidillesi ja valmista heille huippuaamiainen!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Aamiaistarjottimet Top-Mama ja Top-Papa – huippu-äiti ja huippu-isä - on valmistettu laadukkaasta ja kestävästä melamiinista. Top-Mama aamiaisalusta on väriltään punainen ja Top-Papa puolestaan musta. Molempiin alustoihin tekstit ja kuva on painettu kultaisella värillä. Huippuäidille ja huippuisälle lahjaksi annetut aamiaisalustat muistuttavat joka päivä lahjan antajasta ja saavat vanhempien hymyt huulille kun he muistavat kyseisen päivän, jolloin he lahjan saivat. Anna siis tyylikkäät aamiaisalustat lahjaksi isällesi, äidillesi tai vaikka molemmille!

Top-Mama ja Top-Papa aamiaisalustat ovat tyylikästä ja pelkistettyä muotoilua, joissa tekstit huippu-isä ja huippu-äiti ovat pääosassa. Antamalla käytännölliset aamiaisalustat lahjaksi vanhemmillesi osoitat heille erityistä huomaavaisuutta ja sitä osataan myös arvostaa. Kun valmistelet arkiaamuna äidillesi hänen lempisämpylän voideltuna ja päällystettynä valmiiksi ja kupillisen kahvia äitisi haluamalla tavalla, ei voi päivä äidilläsi paremmin alkaa. Tarjoa isällesi kuppi kahvia sekä lautasellinen pekonia ja munakasta tältä alustalta ja hae päivän lehti kyytipojaksi, niin taatusti piristät isäsi mieltä ikihyviksi. Tilaa alustat ja anna ne lahjaksi vanhemmillesi. Muista säännöllisesti valmistaa myös huippuaamiainen ja tarjoile se heille näiltä alustoilta!

Tuotetiedot

Aamiaisalustat Top-Mama/Top-Papa

  • Pakkauksessa yksi alusta
  • Valittavana olevat mallit: Top-Mama tai Top-Papa
  • Värit: Top-Mama on punainen, Top-Papa musta; tekstit kullanväriset
  • Materiaali: melamiini
  • Mitat: 22 x 14 cm
  • Voidaan pestä astianpesukoneessa
2020-10-21T15:46:12+00:00