Tarvitsetko apua?

Adventtilauta

29,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Nyt sytytämme kynttilän…joulunaika on odotuksen aikaa, niin isoille kuin pienillekin. Tämän adventtitaulun avulla voi laskea päiviä aattoon pienen kuusen muotoisen osoittimen avulla, ja joka adventtisunnuntai voit polttaa taulun päässä olevaa tuikkukynttilää.

Other customers bought

Kuvaus

Jouluun liittyy monenlaisia perinteitä ja rituaaleja joululahjojen ostosta itsenäisyyspäivän ja Lucian päivän kautta itse joulujuhlaan. 24, joidenkin mielestä pitkää ja joidenkin mielestä, lyhyttä päivää h-hetkeen, johon liittyy varmasti paljon tehtäviä ja muistettavia asioita ennen kuin päästään joulupöydän ääreen. Tämä kaunis, puusta tehty pieni adventtilauta on hieman persoonallisempi adventtikalenteri seinämalleihin verrattuna. Sen avulla näkee helposti, missä päivässä mennään ja kuinka monta päivää onkaan vielä aikaa ostaa joululahjat ja hankkia kinkku.

Joulun tulisi olla rauhoittumisen aikaa, mutta usein rauhoittumaan pääsee vasta jouluna. Kaupan alalla varsinkin hulinaa riittää, ja muutenkin työpaikoilla halutaan saada vuosi ajoissa pakettiin. Puhumattakaan muista jouluun liittyvistä askareista ja koulujen koeviikoista. Tämän kalenterin liitteenä oleva tuikkukynttilä toivottavasti rohkaisee myös hengähtämään ennen joulua, sytyttämään kynttilän. Loistava lahja esimerkiksi pikkujoululahjaksi tai lahjaksi työ- tai joukkuekaverille!

Tuotetiedot

Adventtilauta

  • Ohut tammilauta, jossa lähtölaskenta jouluun
  • Kuusen muotoinen osoitin ruostumattomasta teräksestä
  • Materiaali: tammi, ruostumaton teräs ja lasinen kynttilälyhty
  • Mitat: 34 x 2 x 9 cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-09-24T15:18:17+00:00