Tarvitsetko apua?

Air Frame kuvakehykset (3 kpl)

138,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Viimeinen kuulutus matkalle maailman ympäri – omassa olohuoneessa! Nämä kekseliäät valokuvakehykset on muotoiltu lentokoneen ikkunoiden mukaisiksi, ja tämän sisustuselementin avulla koti muuttuukin kosmopoliitiksi paikaksi. Sijoittele kehyksiin hienoimmat lomakuvat tai vaikkapa suurkaupunkien siluetit. Upea lahja ystävälle tai sukulaiselle, joka on kiinnostunut matkustamisesta ja maailman menosta. Ja emmepä lahjat.fi-toimituksessa ihmettelisi lainkaan, vaikka tilaisit tämän upean setin omaankin kotiisi, niin upeita mahdollisuuksia siinä näemme.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Nautitko lentomatkustamisesta? Onko maailman rauhallisin ja upein näkymä lentokoneen ikkunasta levittäytyvä suurkaupungin siluetti? Nyt voit saada omaan kotiin tai antaa lahjaksi ystävän kotiin sitä samaa tunnelmaa, joka lentokoneessa istumisessa on – näiden upeiden valokuvakehysten avulla.

”Air Frame” valokuvakehyssetti sisältää kolme kehystä, jotka on muotoiltu lentokoneen ikkunoiden näköisiksi. Kehykset itsessään ovat muovia ja ”ikkunalasit” naarmuja vastustavaa akryyliä. Ne ovat miltei aitojen lentokoneikkunoiden kokoisia, ja voit sijoittaa niihin 20 x 25 senttimetrin kokoisia valokuvia. Tässähän on loputtomasti sisustusmahdollisuuksia: aseta kehyksiin esimerkiksi onnistuneimmat lomaotoksesi ja eeppisimmät maisemakuvat ja saat olohuoneeseen annoksen samaa tunnelmaa, jota viimeisimmällä matkallasi koit. Tai tilaa kehyksiin maailman metropolien ilmakuvat ja kuvittele tosiaankin olevasi lentokoneessa. Kehykset on helppo kiinnittää seinään ja illuusio lentokoneen ikkunoista on hyvin todellinen.

Nämä kehykset ovat myös mainio lahjaidea ja niissä on paljon mahdollisuuksia: voit esimerkiksi laittaa kehyksiin valmiiksi valitsemasi kuvat viimeisimmältä yhteiseltä reissultanne ja antaa lahjaksi hyvälle ystävällesi. Toimivat myös ihan sellaisinaan esimerkiksi tuparilahjana tai syntymäpäiväpaketissa siskolle tai veljelle, joka on lähdössä maailmaa kiertämään. Tilaa nyt lahjat.fi-verkkokaupan kautta itsellesi tai lahjaksi.

Tuotetiedot

  • setti sisältää kolme valokuvakehystä, á 25 cm x 34 cm x 5 cm
  • tarkoitettu 20,5 cm x 25,5 cm valokuville
  • materiaali: muovi (kehys), akryyli (ikkuna)
  • kehykset toimitetaan ilman valokuvia
2020-08-09T13:59:52+00:00