Tarvitsetko apua?

Äiti-tytär Kaulaketju

Alkaen: 19,90 €
Sis. alv
- +
Haluatko osoittaa rakkautesi tyttärenä äidillesi? Tai vaihtoehtoisesti oletko äiti, joka haluaa osoittaa tyttärelleen tämän tärkeyden? Ihastuttavan herkkä ja kaunis Äiti-tytär kaulaketju kertoo tämän tärkeän viestin sopivin elein joko äidille tai tyttärelle!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Lähestyykö äitisi syntymäpäivä, nimipäivä tai äitienpäivä? Tai onko tyttärelläsi kohta merkkipäivä, mutta lahjaa ei ole vielä löytynyt? Tämä herkkä, kaunis korulahja on täydellinen kertomaan syvimmät tunteet ja pohjaton kunnioitus lahjan saajaa kohtaan. Pakkaus sisältää kaksi kaulakorua – omansa äidille ja tyttärelle. Äiti voi ripustaa pienemmän riipuksen sisältävän korun tyttärensä kaulaan ja tytär puolestaan isomman riipuksen sisältävän korunsa kaunistamaan äitinsä kaulaa koristamaan. Jo pelkkä pakkaus saa herkistymään, sillä siihen on painettu teksti "the love between mother and daughter is forever" (suomeksi äidin ja tyttären välinen rakkaus on ikuista).

Äiti-tytär kaulakorua on saatavana kahdessa eri mallissa. Valasriipuksen valittaessa äiti saa kaulaansa kaunistamaan äitivalaan ja tytär puolestaan pienemmän pentuvalaan. Lintuaiheisessa riipuksessa on sama kokoon perustuva idea, minkä lisäksi pikkulintu on otettu ikään kuin muotilla irti lintuäidistään. Hanki tämä lahja joko äidille tai tyttärelle ja saat takuulla lahjan saajan liikuttumaan!

Tuotetiedot

Äiti-tytär Kaulaketju

  • Valittavana lintu- tai valasriipukset
  • Sisältää kaksi kaulaketjua
  • Pakkauksessa teksti: "the love between mother and daughter is forever"

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-09-26T04:00:53+00:00