Tarvitsetko apua?

Ananas juomamuki

8,90 €
Sis. alv
- +
Nyt voit kokea ihanaa kesäfiilistä ja trooppista tunnelmaa – juomamukillinen kerrallaan. Tämä ananaksen muotoinen juomamuki on nimittäin äärimmäisen aurinkoinen astia, josta kelpaa nauttia niin virkistäviä limonadeja kuin vaikkapa herkullisia drinkkejäkin. Ananas kädessäsi olet jokaisten grillikestien ja piknikkien katseidenvangitsija ja levität ympärillesi aurinkoa! Ja käteväkin tämä Ananas on: siinä on kansi, jotta juomat eivät läikkyisi, ja imupilli juomien oikeaoppista nautiskelua varten. Tästä ei lahja lomalle lähtijälle parane, joten tilaa nyt!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Mikä on pirteän keltainen ja sisältää vihreän juomapillin? No tämä Ananas juomamuki tietenkin! Pitäähän jokaisella itseään kunnioittavalla kesälomailijalla oma juomamuki olla, ja tästä ei muki enää hupaisammaksi muutu. Suosittelemmekin lahjat.fi-toimituksessa mutkattomaksi ja kepeäksi lahjaksi kenelle tahansa – ystävälle, sukulaiselle, aviosiippaalle tai sisarukselle. Ananas juomamuki on kolmen desilitran vetoinen, kannella ja imupillillä varustettu astia, joka on paitsi hyvän näköinen, myös erittäin kätevä. Kansi estää juomien läikkymisen ja voitkin ottaa Ananaksen mukaan esimerkiksi kaupunkikävelylle tai venereissulle – juoma pysyy taatusti mukissa ja puhtaana ilmassa leijuvista kasveista ja ötököistä. Ja toden totta: tähän pirtsakkaan mukiin haluaakin kaata jotain makeaa, esimerkiksi terveellistä täysmehua, sokerisen suloista limonadia tai vaikkapa illanistujaisiin soveltuvaa juomasekoitusta. Ananas onkin erittäin paikallaan niin piknikillä, grillibileissä, kesämökillä kuin vaikkapa oman kodin terassillakin. Oman mukin käyttäminen on myös luontoystävällistä: et tarvitse kertakäyttökuppeja, kun kädessäsi kulkee Ananas muki. Tästä ei tietenkään lahjaidea herkullisemmaksi muutu: Ananas juomamuki sopii annettavaksi monessa tilanteessa, vaikkapa synttäripaketissa, nimipäivillä, joulunakin. Toimi nyt ja tilaa verkkokauppamme kautta tämä hauska tuote ja ilahduta läheistä ihmistä!

Tuotetiedot

* sisältää imupillin (vihreä) * materiaali: muovi * mitat: korkeus 14 cm, halkaisija 9 cm * tilavuus: 3 dl * Huom! Ei sovellu konepestäväksi * Huom! Ei sovellu kuumille juomille
2020-10-22T05:01:53+00:00