Tarvitsetko apua?

Asiapaperikansio powerbankilla ja nimikirjailulla

79,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Loistava lisälaite työpaikalle tai yrittäjälle: tämä asiapaperikansio auttaa säilyttämään tärkeät paperit tallessa ja lisäksi siinä on kotelot iPadille ja älypuhelimelle. Ne ladataan kätevästi kansioon asennetun powebank-latauspisteen kautta. Loistava ja tarpeellinen lahja, mietimme lahjat.fi-toimituksessa!

* Pakolliset kentät

79,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Tämä asiapaperikansio kannattaa pitää aina menossa mukana! Siihen sijoitetaan kätevästi niin luottokortit, mobiililaitteet, matkustusasiakirjat kuin vaikkapa kynät ja muistilehtiötkin. Kaikelle on kansion sisällä paikkansa, joko kätevissä säilytystaskuissa tai kiinnitysremmeissä. Mahtava lisäominaisuus on kansioon asennettu powerbank-latauslaite, jonka avulla lataat puhelimen ja tabletin ilman pistorasiaa.

Lisäksi tähän jokaisen toimistotyöntekijän toivelahjaan kirjaillaan lahjansaajan nimi: näin teet tuotteesta entistä henkilökohtaisemman ja soveliaamman läheiselle ystävälle, kollegalle tai sukulaiselle lahjaksi. Tilaa nyt kauttamme tämä oivallinen ja tarpeellinen tavara, josta on apua niin työpaikalla kuin vapaa-aikanakin!

Tuotetiedot

kaiverrus enintään 10 kirjainta, ei erikoismerkkejä sisältää integroidun powerbank-latauslaitteen ja -liittimen sisältää USB-kaapelin latausta varten 8 säilytystaskua (josta yksi tarkoitettu iPadeille ja tableteille) ulkopinnalla yksi tasku kännykkätasku tablettiteline kynätasku kirjoituslehtiö (sis. 20 sivua) 4 kumiremmiä tavaroiden kiinnitykseen On/Off-näyttö suljetaan vetoketjulla tekniset tiedot: 5000 mAh litium-polymeeri-akku input: DC 5 V – 1000 mAh output: DC 5 V – 2100 mAh sisältää micro-USB-liitännän sisältää Applen 8-pin-liitännän materiaali: keinonahka mitat: 26 cm x 33,5 cm x 2,8 cm (DIN A4) paino: 900 g
2020-07-14T07:42:44+00:00