Tarvitsetko apua?

Avaimenperä Enkeli pallon päällä

20,90 €
Sis. alv
- +
Kaunis, kultainen avaimenperä, joka on pallon päällä istuvan enkelin kaunistama. Lahja henkilölle, joka kaipaa jonkinlaista suojelusenkeliä varjelemaan askeliaan. Tai hänelle, jonka askelia toivot pienen enkelin varjelevan.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Melkein jokaiselle on varmasti lapsena puhuttu suojelusenkeleistä. Vanhemmat toivovat, vaikka eivät välttämättä niin uskonnollisia olisikaan, että suojelusenkeli varjelisi lapsen taivalta. Enkeleihin liittyy muutenkin paljon vahvaa symboliikkaa mm. onnentuojina, ja ovathan ne kauniita myös koriste-esineinäkin. Tämä avaimenperä sopii lahjaksi niin heille, jotka erityisesti pitävät enkeleistä koristeina kuin heillekin, jotka kaipaavat hieman enemmän turvaa omaan tai läheisensä elämään.

Tässä kullatussa avaimenperässä on pieni, Swarovskin kristalleilla koristeltu pallo, jonka päällä istuu pieni, kiharatukkainen enkeli. Tyylikäs lahja annettavaksi esimerkiksi rakkaalle ystävälle, jolle toivoo onnea ja terveyttä, ja joka arvostaa kauniita pieniä esineitä.

Avaimenperä on sinkitty ja tinattu sekä loppusilauksena vielä kullattu. Kokonaispituus on 8 senttimetriä, joten avaimenperä ei hetkessä häviä laukun tai taskun pohjalle. Kristallit ja pallo tuovat myös hieman joulun tuntua, joten avaimenperä sopii vaikka pieneksi joululahjaksi.

Tuotetiedot

Avaimenperä Enkeli pallon päällä

  • Laadukkailla Swarovski-kristalleilla
  • Materiaali: sinkittyä ja tinattua
  • Pituus: 8 cm
  • Gift Companyn tuote
2020-09-26T17:43:03+00:00