Tarvitsetko apua?

Avaimenperä Kärpässieni

14,90 €
Sis. alv
- +
Puna-valkopilkulliset kärpässienet ovat söpöjä, mutta ikävä kyllä myrkyllisyytensä vuoksi ne on jätettävä metsään. Onneksi niitä voi kuitenkin käyttää huoletta erilaisina koristeina, kuten tässä hauskassa avaimenperässä on tehty.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Pieni kärpässieni pitämässä avaimia kurissa on loistava lahja hänelle, joka aina kesän lopulla ja pitkin syksyä koluaa metsiä sieniä etsien. Ja vaikka kärpässieni ei todellakaan kuulu sienikoriin, saa siitä mitä hienoimman avaimenperän. Torvisieni tai suppilovahvero avaimenperänä ei välttämättä olisi yhtä hieno kuin tämä kiiltäväksi lakattu, puna-valkopilkullinen kärpässieni. Lisäksi katseenvangitsijana avaimenperään kuuluu söpö, pilkullinen vihreä rusetti.

Avaimenperä on tinattu ja kokonaiset 11 senttimetriä pitkä, joten sen avulla avaimet löytyvät varmasti helposti niin takin taskusta kuin laukunkin perältä. Hauska pieni lahja esimerkiksi koulutaipaleensa aloittavalle lapselle tai sienestämisestä pitävälle ystävälle tai kollegalle - avaimenperän kirkkaat värit piristävät varmasti jokaisen päivää. Tätä avaimenperää kelpaa katsella roikkumassa esimerkiksi avaintaulussa tai työpisteen laatikoston ovessa.

Tuotetiedot

Avaimenperä Kärpässieni

  • Materiaali: sinkki
  • Pituus: 11 cm
  • Gift Companyn tuote
2020-09-26T11:36:47+00:00