Tarvitsetko apua?

Avaimenperä Moottorisaha

7,90 €
Sis. alv
- +
Avainten tallessa säilyttäminen on haastavaa ilman asianmukaista avaimenperää. Mutta millaisen valitsisi metsurille, kotona puita pilkkovalle taikka lapselle, joka rakastaa aikuisten työkaluja? Tietysti äänellä ja valolla varustetun moottorisaha-avaimenperän! Tässä on avaimet tallessa säilyttävä ratkaisu jokaiselle moottorisahan äänestä syttyvälle!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Jos metsään haluat mennä nyt... Oletko sinä, joku perheenjäsenistäsi tai kenties ystäväsi vannoutunut moottorisahan käyttäjä ja puiden pilkkominen käy kuin leikiten? Tai onko lapsesi ihastunut moottorisahoihin ja muihin vempeleisiin?

Moottorisahaksi muotoiltu avaimenperä on niin upeasti muotoiltu sekä äänellä ja valolla varustettu, että se pysyy helposti tallessa pitkilläkin metsäreissuilla, jotta metsien mies tai nainen pääsee takaisin kotiinkin, kun puut on kaadettu. Se pitää tallessa myös koululaisen kotiavaimen hauskasti ja leikkisästi. Tilaa nyt moottorisaha-avaimenperä, tai kaksi, lahjaksi heille, jotka osaavat arvostaa tämän aidonnäköisen käytännön ratkaisun muotoilua ja ääntä!

Tuotetiedot

Avaimenperä Moottorisaha

  • Äänellä ja kahdella LED-lampulla
  • Sisältää yhden CR 2032-pariston
2020-09-24T11:32:52+00:00