Tarvitsetko apua?

Avaimenperä Onnenpossu kuulan päällä

20,90 €
Sis. alv
- +
Tämä avaimenperä ei olekaan ihan tavallinen avaimenperä. Jo se fakta, että avaimenperänä on siivekäs, kruunupäinen possu, riittää tekemään tästä lahjasta erittäin persoonallisen. Tämän lisäksi koristeina käytetyt Swarovskin kristallit viimeistelevät avaimenperän, jollaista ei varmasti löydy muilta!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Elämään on hyvä tuoda piristystä ja iloa - asioita, jotka saavat hymyn huulille kiireenkin keskellä. Erilaiset pienet erikoiset lahjat ja koriste-esineet ovat loistava tapa tuoda iloa niin omaan kuin läheistenkin elämään. Tämä kaunis, mutta samalla hauska avaimenperä on varmasti yksi sellaisista lahjoista.

Hopeoidun kuulan päällä ratsastava possu on ihan kuin jostain sadusta. Tavallinen possu tämä ei sentään ole, sillä se on kruununsa ansiosta selvästikin kuninkaallista säätyä. Possu on myöskin saanut selkäänsä siivet, joiden avulla se voi tuoda onnea kantajansa elämään. Varsinainen onnentuoja-avaimenperä siis!

Avaimenperä sopii hyvin lahjaksi esimerkiksi satuolennoista pitävälle lapselle tai kaikesta söpöstä ja tyylikkäästä pitävälle kollegalle tai ystävälle. Ja tietysti myös itselle piristämään päivää. Tämä avaimenperä esimerkiksi auton avainten perässä piristää varmasti harmaintakin maanantaita!

Tuotetiedot

Avaimenperä Onnenpossu kuulan päällä

  • Huippulaadukkailla Swarovski-kristalleilla
  • Materiaali: tina ja sinkki
  • Pituus: 9 cm
  • Gift Companyn tuote
2020-10-26T20:12:27+00:00