Tarvitsetko apua?

Avaimenperä Plantochi

Alkaen: 6,90 €
Sis. alv
- +
Oikea, elävä kaktus koristaa avaimenperääsi. Nyt sinun ei tarvitse olla kummoinenkaan viherpeukalo ja onnistut kasvattamaan oman kasvin, joka kulkee aina mukanasi. Ainutlaatuinen käyttöesine joko itselle tai lahjaksi ystävälle.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Nyt sinulla on mahdollisuus kasvattaa itsellesi pieni, sievä kaktus omaan avaimenperääsi. Esine, joka aivan taatusti herättää huomiota pienestä koostaan huolimatta. Se on myös erinomainen keskustelun aihe vieraammassakin seurassa.

Kasvia on helppo hoitaa ja sen kasvamista on todella mielenkiintoista seurata. Valitsemasi kaktus kaipaa ohjeiden mukaisesti vettä neljän viikon välein sekä säännöllisesti auringonvaloa. Auringonvalon saaminen on helppoa, sillä avaimenperän, jossa kasvi asustaa, voi helposti sitoa vaikkapa laukun ulkopuolelle roikkumaan tai pitää kotona kulhossa valoisassa paikassa nauttimassa lämmittävistä säteistä. Tämän kasvin hoitaminen onnistuu myös heikommillakin puutarhanhoitotaidoilla!

Ainutlaatuinen kaktus-avaimenperä on erinomainen lahja kaikille. Tämä hyödyllinen käyttöesine on juuri sopiva piristämään kenen tahansa ystäväsi tai perheenjäsenesi avainnippua. Lahja, jollaista ei ihan heti tule vastaan ja josta on pitkäaikaista iloa.

Tuotetiedot

Avaimenperä Plantochi

  • Aito kaktus kapselissa
  • Helppo hoitaa
  • Kaksi lajiketta: Rose / West< li>
2020-09-26T11:32:11+00:00