Tarvitsetko apua?

Avaimenperä Possu

15,90 €
Sis. alv
- +
Vaivaako epäonni sinua? Kenties pieni onnentuoja voisi parantaa tilannetta. Hanki siis itsellesi tämä avaimenperä, jossa riittää onnentuojia. Possu, kärpässieni ja nelilehtinen apila tekevät parhaansa kääntääkseen huonon onnesi.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Jos olet huono-onninen, sinun kannattaa kokeilla tätä. Tämä avaimenperä on niin täynnä tunnettuja onnentuojia, että sen on aivan yksinkertaisesti pakko toimia. Yhteen ja samaan avaimenperään on nyt saatu mukaan niin nelilehtinen apila, possu kuin kärpässienikin, joten lopputuloksen pitäisi olla taattu.

Nelilehtinen apila lienee yksi tunnetuimmista hyvän onnen tuojista. Ne ovat mutaatioita ja siten harvinaisia, joten sinun täytyy olla jo onnekas edes löytääksesi sellaisen. Kaiken kukkuraksi apilan tulisi löytyä sattumalta eikä etsien – muutoin se ei kenties toimikaan. Tarinan mukaan tämän onnentuojan asema juontaa aina Aatamin ja Eevan aikoihin. Myös possulla on pitkä historia onnentuojana, sillä jo germaanit pitivät karjuja pyhinä eläiminä. Kärpässieneen, vaikkakin myrkyllinen, taas uskottiin aikoinaan liittyvän taikavoimia, mistä lienee periytynyt sen asema onnentuojana.

Näistä onnentuojista possu on keskeisimmässä roolissa tässä avaimenperässä. Se hymyilee tyytyväisenä tekstin ”Good luck & keep smiling” ympäröimänä. Vihertävänsävyisessä avaimenperässä on onnentuojien lisäksi pieni vihreä, valkoisin täplin koristeltu rusetti. Kaiken kaikkiaan avaimenperä on ulkomuodoltaan varsin sympaattinen, joten se on kiva hankinta, vaikka huono onni ei vaivaisikaan. Tilaa siis itsellesi tai lahjaksi ystävälle!

Tuotetiedot

Avaimenperä Possu

  • Emaloitu sinkkivalu
  • Halkaisija: 5 cm
  • Kokonaispituus: 11 cm
  • "Gift Company" -tuote
2020-09-20T19:43:10+00:00