Tarvitsetko apua?

Avaimenperä Suojelusenkeli ja tähti

11,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Kautta aikojen ihmiset ovat uskoneet suojelusenkeleihin. Ja kyllä, täytyyhän niitä olla olemassa, sillä nyt voit hankkia itsellesikin yhden. Tällä suojelusenkelillä on käsissään kaunis tähti ja varjeluksen lisäksi se toivottaa myös kauniita unia.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Jo tuhansien vuosien ajan kansat eri puolilla maailmaa ovat uskoneet jumalten varjelukseen suojelusenkeleiden tai -henkien avulla. Antiikin kreikkalaiset uskoivat jumalten lähettävän henkiä heidän suojakseen ja Vanha testamenttikin kertoo vähintäänkin lapsilla olevan suojelusenkelit. Myös tänä päivänä monet uskovat vahvasti niiden olemassaoloon.

Uskoitpa itse suojelusenkeleihin tai ei, tämä suojelusenkeliaiheinen avaimenperä on todella ilmaisuvoimainen hankinta. Anna se lahjaksi ja se kertoo saajalleen sinun ajattelevan häntä ja toivovan hänen pysyvän turvassa. Osta se itsellesi, jos kaipaat pientä onnentuojaa tai jos vain pidät kauniista esineistä.

”Suojelusenkeli ja tähti” on muotoilultaan herkkä ja pelkistetty, rauhoittava esine. Valkoinen enkeli on levittänyt siipensä kevyesti ja pitelee käsissään hopeanväristä tähteä. Tähteen sopivasti avaimenperän laattaan on kaiverrettu hyvänyöntoivotus ”Sweet Dreams”.

Tämä avaimenperä on kiva lahja itsellesi tai kenelle tahansa, jolle toivot onnea ja varjelusta, taikka vain hyviä unia. Tilaa nyt ja saat nauttia ihanasta suojelusenkelistäsi jo muutaman päivän kuluttua.

Tuotetiedot

Avaimenperä Suojelusenkeli ja tähti

  • Sisältää: 1 avaimenperän, 1 avainrenkaan
  • Valkoista enkeliä esittävä avaimenperä
  • Enkelillä hopeanvärinen tähti
  • Pieni, hopeanvärinen laatta, jossa kaiverrus "Sweet Dreams"
  • Materiaali: Enkeli: emali, Avainrengas: metalli
  • Mitat: n. 3,5 x 6,5 x 2,5 cm
  • Värit: Enkeli: valkoinen, Tähti ja laatta: hopeanvärinen, Avainrengas: hopeanvärinen

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-10-22T05:18:57+00:00