Tarvitsetko apua?

Balvi retroherätyskello

Alkaen: 29,90 €
Sis. alv
- +
Vintage on jälleen muotia. Tämä hieno ja nostalginen herätyskello vie tunnelman takaisin 1960-luvulle, mutta toki pinnan alla sykkii moderni suunnittelu ja viimeisintä teknologiaa edustava kellokoneisto. Balvi herätyskello on myös upea sisustuselementti, joka sopii tyylikkääseen ja trendikkääseen makuuhuoneeseen, ja toki se on myös kätevä tarve-esine: herätyskelloa tarvitaan aina. Tilaa nyt lahjaksi vanhemmillesi, sukulaisellesi tai vaikkapa liikelahjaksi kollegalle. Balvi edustaa hienointa espanjalaista muotoilua.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Balvi retroherätyskello on jokaisen vintage-sisustuksen ystävän toivelahja. Upea herätyskello on toki myös nimensä veroinen, eli toimii tehokkaana vekkarina, ja kuoren alla on nykyaikanen ja huipputeknologinen kellokoneisto. Balvi herätyskello on suunniteltu näyttämään 1960-luvun kelloradiolta, ja väriltään se on perinnetietoinen beige – oikeastaan ainoa väri, joka tähän nostalgiseen esineeseen parhaiten voisi sopia. Voit valita silti kahdesta eri värivaihtoehdosta, joilla kellon raamit on kuorrutettu: heleää punaista värikkääseen ja pirteään sisustukseen, tyylikästä mustaa heille, jotka pitävät vähäeleisyydestä ja minimalismista sisustuksessaan. Balvi retroherätyskello onkin yhtä aikaa toimiva tarve-esine että upea ja näyttävä sisustuselementti, joka tekee kodista hieman arvokkaamman henkisen.

Balvi retroherätyskello on espanjalaisen Balvi-yhtiön valmistama. Balvi on sisustus- ja kodintarvikkeita suunnitteleva toimisto, jonka tuotteet ovat ihastuttaneet design-maailmaa jo vuosikymmeniä. Balvi tulee suoraan Barcelonasta, rakkaudella, intohimolla ja innovatiivisuudella sekä aurinkoisella asenteella. Tilaa nyt tämä upea retroherätyskello ja ilahduta lahjan saajaa perinnetietoisella mutta trendikkäällä esineellä. Vintage on taas muodissa, ja Balvi herätyskello aivan siellä muodin terävimmällä aallonharjalla. Kokeile sukulaiselle, vanhemmille tai vaikka kollegalle joululahjaksi tai syntymäpäivätervehdykseksi. Tilaa nyt!

Tuotetiedot

  • värivaihtoehdot: punainen, musta
  • mitat: 11 cm x 17,8 cm

Tuotetiedot

  • värivaihtoehdot: punainen, musta
  • mitat: 11 cm x 17,8 cm

Tuotetiedot

  • värivaihtoehdot: punainen, musta
  • mitat: 11 cm x 17,8 cm
2020-07-15T01:03:35+00:00