Tarvitsetko apua?

Baseball-lakki pullonkorkit - 2kpl

11,90 €
Sis. alv
- +
Baseball-lakki pullonkorkki on hauska lisä itsellesi tai loistava lahjaidea ystävällesi. Kahdella hienolla pullonkorkilla pidät niin omasi kuin ystäväsikin juoman raikkaana ja viileänä. Nämä baseball-henkiset pullonkorkit ovat upea idea seuraaviin kotibileisiin antamaan juomille lisää tyyliä!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kun avattu olutpullo on vaarassa haalentua tai puoliksi juotu viinipullo happamoitua, tulee hauska baseball-pullonkorkki oikeuksiinsa valmiina pelastamaan päivän! Nämä erilaisilla baseball-lakeilla varustetut pullonkorkit ovat sekä käytännöllisiä että tyylikkäitä pitämään juomasi raikkaana ja hyvänmakuisena. Näitä tyylikkäitä pullonkorkkeja voit käyttää eri tarkoituksiin; jos haluat säilyttää juomia hieman kauemmin, ruuvaa korkki syvemmälle. Kun taas haluat pitää juomassasi hiilihapot tallella ruokailun ajan, sinun tarvitsee vain peittää pullon suu uudella siistillä pullonkorkilla. Upea pullonkorkki onkin loistava lahjaidea ystävällesi tai hankittavaksi seuraaviin kotijuhliin, vieraasi tulevat varmasti nauramaan!

Baseball-lakki pullonkorkit tulevat kahden kappaleen paketeissa. Lakin kirjainlyhenne "RKT" tarkoittaa englannin kielen sanaa 'rocket' eli rakettia, joka on lyhennetty mahtumaan pieneen korkkiin. Kevyttä materiaalia, joka sopii lähes kaikkiin pulloihin.

Tuotetiedot

Baseball-lakki pullonkorkit

  • 2 kpl pullonkorkkeja, joista yksi tumma ja toinen vaalea
  • Kevyt materiaali, sopii kaikkiin kaupasta löytyviin pulloihin
    2020-10-21T20:26:42+00:00