Tarvitsetko apua?

Batman-taskumatti

14,90 €
Sis. alv
- +
Batman-taskumatti on jokaisen aikuisen oman elämänsä supersankarin toivelahja. Käytännöllinen esine, josta on aina iloa illan riennoissa. Voit antaa tämän makean Batman-taskumatin joulu- tai syntymäpäivälahjaksi sarjakuvaharrastajalle, omalle isälle tai vaikkapa veljelle täysi-ikäisyyttä juhlistettaessa.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Nyt on taskumatilla luonnetta. Upea, virallisesti lisensoitu Batman-taskumatti on tyylikäs pullo sujauttaa taskuun täytettynä suosikki juomallasi. Taskumatissa kulkee mukana niin viski, konjakki, likööri tai muutkin terävät riippuen haltijansa mieltymyksistä.

Pullo on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sen vetoisuus on noin 170ml. Kooltaan taskumatti sopii erittäin hyvin takin sisätaskuun, sillä se on 9cm leveä, 10 cm korkea ja paksuutta siltä löytyy 2,5cm verran. Kauniin maskuliinisen muotoilunsa ansiosta se sopii myös pidettäväksi esillä yhdessä muiden baarikaapista löytyvien astioiden kanssa.

Loistava lahja kiitokseksi bestmanille, appiukolle tai omalle isälle häiden jälkeen, syntymäpäivä lahja täysi-ikäiselle ystävälle tai hyvä ostos itselle omiin tarpeisiin. Tämä hyödyllinen käyttöesine sopii hyvin lahjaksi ihmiselle, jolla tuntuu olevan jo aivan kaikkea. Herättää mielenkiintoa ja keskustelua vieraammassakin seurassa.

Tuotetiedot

Batman taskumatti

  • Virallisesti lisensoitu tuote
  • Batman logolla varustettu taskumatti
  • Materiaali: ruostumaton teräs
  • Korkki kiinnitetty taskumattiin
  • Mitat: 10 x 9 x 2.5cm
  • Vetoisuus: n.170ml
2020-09-22T16:51:48+00:00