Tarvitsetko apua?

BBQ Veggies vihannesleikkurisetti

12,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Mitä ihmettä? Näitä kanankoipia ja makkaroita syövät vegetaristitkin – ja nauravat makeasti päälle. Nyt esittelemme nimittäin vihannesleikkurisetin, jonka avulla muotoilet grillivihanneksista hauskan näköisiä. Muotit toimivat piparkakkumuottien tavoin, eli leikkaa ensin vihanneksista ohuita siivuja ja iske sitten muoteilla haluamasi näköisiä palasia siivuista irti. Ja sitten vain grillaamaan. Tämä hauska tuote tekee ruoanlaitosta humoristisempaa, ja niin lihansyöjät kuin kasvissyöjät viihtyvät! Osta nyt lahjaksi – grillikesä lähestyy.

Other customers bought

Kuvaus

Grillikausi tulee joka kesä vääjäämättömästi. Pian takapihoilta, terasseilta ja parvekkeilta alkaa kantatua vastustamaton mausteiden, kastikkeiden ja paistettujen ruokien tuoksu. Nyt esittelemmekin tuotteen, joka nostaa grillaussessioiden hauskuuden seuraavalle tasolle ja saa vihannekset varmasti entistä maistuvimmiksi. Miten nimittäin voivat kasvissyöjätkin kaluta kanankoipia, haukata makkaraa ja nakertaa luuta? Näiden ensiluokkaisen humorististen vihannesleikkurien avulla tietenkin. Tämä BBQ vihannesleikkurisetti sisältää nimittäin kolme leikkuria, joiden avulla on mahdollista muotoilla kasvisviipaleista erikoisen muotoisia. Tuossahan on luun näköinen kesäkurpitsa? Ja tuolla kanankoiven muotoinen munakoisoviipale. Ja tuossa makkaran muotoinen perunapihvi!

Nämä vihannesleikkurit toimivat kuin piparkakkumuotit: leikkaat vihanneksista ensin ohuita viipaleita ja painat sitten muoteilla haluamasi muodot irti. Muotit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja toimivat takuuvarmasti. Sitten vain grillaat muotoillut vihannessiivut ja maustat mieleiseksesi. Ja toki voit käyttää näitä muotteja myös esimerkiksi kasvispihvimassan muotoiluun. Tämä lystikäs setti onkin hauska lahjaidea kenelle tahansa, joka tykkää grillata kesäisin. Onnistut aina takuuvarmasti ja niin kasvissyöjät kuin sekasyöjätkin voivat naureskella näille hauskoille tuotteille. Osta nyt lahjaksi vaikkapa vanhemmillesi tai sisaruksellesi – grillaaminen on mukavaa ja nyt entistä hupaisampaa!

Tuotetiedot

  • setti sisältää kolme muottia: luun, kanankoiven ja makkaran
  • materiaali: ruostumaton teräs
  • mitat: 10 cm x 4 cm x 2,5 cm
2020-09-28T16:59:25+00:00