Tarvitsetko apua?

Big Love-valokuvakehys

17,90 €
Sis. alv
- +
Pistämällä kuvan rakkaastasi tähän upeaan, hellyyttä hehkuvaan kehykseen, pidät huolta siitä, että hän saa ansaitsemansa ihailun ja huomion. Big Love-valokuvakehys sopii niin työhuoneen kirjahyllylle, kuin olohuoneen sohvapöydälle. Tärkeintä on valita sellainen paikka, jossa rakkaasi on aina lähelläsi. Tästä lahjasta ilahtuvat kaikki, jotka arvostavat kauniita esineitä ja yksityiskohtia.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kaikki ovat varmasti samaa mieltä siitä, ettei maailmassa ole mitään parempaa, kuin olla rakastunut. Rakastuneena maailma muuttuu paremmaksi paikaksi, ja sellaiset asiat, jotka ennen saattoivat saada mielen maahan häviävät. Ympäristö näyttää kauniimmalta, kadulla vastaantulevat ihmiset hymyilevät ja marraskuun loskasade tuntuukin ihan siedettävältä. Elämä on yksinkertaisesti helpompaa. Ainoa ongelma on tietenkin se, että rakkaalla saattaa välillä olla muita menoja, kuten töitä tai opintoja. Silloin sekunnit tuntuvat minuuteilta ja minuutit tunneilta.

Helpotusta tilanteeseen tuo Big Love-valokuvakehys, joka varmistaa sen, ettei rakas ole koskaan kaukana. Romanttinen loma Kanarialla? Ikimuistoinen piknik saaristossa? Valitse siis lempikuva rakkaastasi ja laita se kehykseen. Näin ikävä tuntuu vähemmän ikävältä. Ja kuka väittää, ettei kehykseen sopisi kuva rakkaasta kotieläimestä, lempijoukkueesta tai palvotusta pop-artistista? Koristele kotisi persoonallisilla kuvilla, jotka pitävät huolen siitä, ettet koskaan tunne olevasi yksin. Ne muistuttavat myös siitä, mikä on elämässä oikeasti tärkeätä – rakkaus ja huolenpito. Big Love-valokuvakehys sopii lahjaksi kaikille, jotka haluavat olla lähellä läheisiään. Kehys sopii myös loistavasti yhteislahjaksi kyyhkyläisille!

Tuotetiedot

  • Love-valokuvakehys sopii kuvalle, jonka mitta on 10 x 15 cm
  • muovi
2020-10-21T12:32:19+00:00