Tarvitsetko apua?

Cargo design-säilytyslaatikkosetti

21,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Näin upeita säilytyslaatikoita et löydä helposti: ”Cargo” design-säilytyslaatikot ovat ilo sekä silmälle että mielelle – ne näyttävät aivan retro-henkisiltä laiva- tai lentokonekonteilta, joillaisissa kuljetettiin tavaraa menneinä aikoina. Setti sisältää kolme laatikkoa, jotka mahtuvat toistensa sisään aivan maatuska-nuken tavoin – näin niiden lähettäminen ja kuljettaminen vievät vain hieman tilaa. Ne on valmistettu hienommaista ja ekologisemmasta kierrätysmännystä ja näyttävät pöydän päällä erittäin cooleilta.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Erinomainen lahja kaikille heille, jotka haluavat pitää pikkuesineensä järjestyksessä ja työpöydän puhtaana: tämän säilytyslaatikkosetin laatikoihin voidaan asettaa vaikkapa kyniä, kumeja ja toimistotarvikkeita, pieniä helposti hukkuvia esineitä kuten nastoja, klemmareita ja nauloja, pyykkipoikia, keittiötarvikkeita – mitä tahansa, mitä vain järjestellä haluaa. Mutta ihan mitkä tahansa säilytyslaatikot eivät näytä näin cooleilta!

”Cargo” säilytyslaatikot on nimittäin suunniteltu näyttämään vanhanaikaisilta rahtilaatikoilta – juuri sellaisilta, joita takavuosina näki lentokentillä ja satamissa ja joita esimerkiksi vanhat elokuvat ovat täynnä. ”Cargo” säilytyslaatikoissa on tietenkin leimoja ja rahtimerkkejä juuri niin kuin esikuvissaankin ja ne menisivätkin aivan täydestä – jos eivät olisi pöydälle sopivan kokoisia ja siroja retrotuotteita. Tällaiset design-tarvikkeet nostavat kodin sisustuksen arvokkuutta ja tuovat lämmitä vintage-tunnelmaa. ”Cargo” laatikot ovatkin hieno lahja myös nostalgikolle!

Nämä hienot ja maanläheiset design-tuotteet on valmistettu kierrätetystä mäntypuusta ja ne on jätetty luonnollisen puun väriseksi. Toimivat jokaisessa sisustuksessa, olohuoneessa, makuuhuoneessa, keittiössä tai vaikkapa toimiston pöydällä! Osta tämä hauska setti helposti annettavaksi lahjaksi esimerkiksi ystävän tai sisaruksen uuteen kotiin, syntymäpäiväväksi läheiselle ihmiselle – aina toimiva lahjaidea!

Tuotetiedot

  • toimitus sisältää kolme säilytyslaatikkoa, jotka varastoidaan toistensa sisään
  • laatikoiden mitat: 5,7 cm x 5,7 cm x 5,7 cm (pienin); 7,4 cm x 7,4 cm x 7,4 cm (keskikoko); 9,6 cm x 9,6 cm x 9,6 cm (suuri)
  • laatikoiden piano: 53 g(pienin), 86 g (keskikoko), 166 g (suuri)
  • materiaali: kierrätysmänty
  • väri: luonnonpuu
  • Huom! Puhdistus kostealla pyyhkeellä
2020-09-26T18:09:55+00:00