Tarvitsetko apua?

Chef Hero - Keittiöapulainen

11,90 €
Sis. alv
- +
Tuntuuko sinustakin joskus siltä, että tarvitsisit lisäkäsiä keittiössä? Sen sijaan, että pyytäisit lapsiltasi apua, voit nyt hankkia avuksesi lisäkäden, joka todellakin tekee sen, mitä pyydetään – ei enempää eikä vähempää. ”Chef Hero” on kätevä keittiöapulainen, joka niin sanotusti ojentaa sinulle auttavan käden.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

”Chef Hero” on todella näppärä apu keittiössä. Varsinkin keittojen valmistuksessa ja perunoita keitettäessä se on vertaansa vailla. Se auttaa pitämään kattilan kantta hieman koholla ylikiehumisen estäen ja pitelee käyttämääsi kauhaa silloin, kun et itse tarvitse sitä käteesti. Voit asettaa sen joko pöydälle tai kattilan reunalle pitelemään kauhaa. ”Chef Heron” sormet on muotoiltu ja koukistettu juuri niin, että se sopii useimpien kattiloiden laitaan. Tämä keittiöapulainen siis todellakin auttaa sen sijaan, että sotkisi keitoksesi tai maistelisi niitä jatkuvasti arvioiden.

Vitsikkäästi muotoiltu ”Chef Hero” on todellinen ilopilleri keittiössäsi. Hauskan, oikeaa (tai siis aitoa, mutta vasenta) ihmiskättä muistuttavan muotoilun lisäksi se erottuu edukseen myös kauniin kirkkaanpunaisella värityksellään, jonka ansiosta se on helppo löytää hopeankiiltävien tai puunväristen tarvikkeiden joukosta.

”Chef Hero” on hauska lahja kaikille, jotka viihtyvät keittiössä ja erityisesti pitävät pienistä keittiöapulaisista. Sopii tietysti myös tupaantuliaislahjaksi uuteen kotiin tai omaankin käyttöön.

Tuotetiedot

Chef Hero - Keittiöapulainen

  • Pitelee kauhaa tai pitää kattilan kannen raollaan
  • Muistuttaa vasenta ihmiskättä
  • Väri: punainen
  • Mitat: yhteensopiva useimpien tavallisimpien kattiloiden ja kauhojen kanssa
2020-10-27T06:51:09+00:00