Tarvitsetko apua?

Cool-Well kylmäkaivo

64,90 €
Sis. alv
- +
Tämä epätavallinen vempain seuraa omistajansa - tietysti sen jälkeen, kun tämä on sen ensin lahjaksi saanut - mukana varmasti sekä puutarhajuhliin että grillihetkeen luonnon helmassa, kaikkialle missä kylmät virvoitusjuomat ovat tarpeen. Cool-Well kylmäkaivo pitää sekä oluen, limonadin, valkoviinin, veden että muutkin virvokkeet miellyttävän nautintalämpöisinä - ja tämä kaikki ilman minkäänlaista virtalähdettä! Täydellinen lahjaidea kaikille niille, jotka juhlivat mielellään ulkosalla!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Käytännöllinen, kannettava, epätavallinen ja ympäristöystävällinen - Cool-Well kylmäkaivo on kaikkea tätä, mikä tekee siitä persoonallisen ja loistavan lahjaidean, joka ilahduttaa saajaansa varmasti! Se pitää kesäisten puutarha- ja grillijuhlien juomat kylminä, tarjoten näin takuuvarman ja virkistävän juomanautinnon janoiselle juhlakansalle. Voit siis omistaa jääkaappisi täyden pinta-alan kylmää säilytystä vaativille suolaisille ja makeille suupaloille ja sijoittaa juomat ulkosalle.

Kylmäkaivo pitää juomasi kylminä oli kyse sitten limonadista, valko- taikka kuohuviinistä, oluesta tai vaikka vedestä, eikä se tarvitse toimiakseen minkäänlaista virtalähdettä. Tarvitset ainoastaan maahan kaivetun, kylmäkaivon kokoisen kuopan, johon kylmäkaivo upotetaan ja tämä kätevä lahjaidea pitää juomasi kylminä hyödyntäen maanpinnan alapuolella vallitsevaa viileää lämpötilaa. Lienee turha mainita, että tämä käytännöllinen ja nerokkuudessaan ainutlaatuinen, kierrätysmuovista valmistettu, janoisen juhlakansan suosikki on täysin päästötön ja on näin ollen täydellinen lahjaidea myös kaikille ympäristötietoisille kuluttajille. Cool-Well kylmäkaivoon mahtuu maksimissaan 24 tilavuudeltaan 0,3-0,5 litraa olevaa tölkkiä tai pulloa sekä yksi tilavuudeltaan 0,75 litraa oleva viinipullo. Täydellinen lahjaidea kaikille niille, jotka rakastavat kesäisiä puutarha- ja grillijuhlia sekä viileitä virvoitusjuomia!

Tuotetiedot

  • kuuluu 1 kylmäkaivo
  • kylmäkaivoon mahtuu maksimissaan 24 pulloa tai tölkkiä (0,3-0,5 l) ja yksi viinipullo (0,75l), vedenkestävä, valmistettu kierrätysmuovista, ympäristöystävällinen, päästövapaa
  • Kylmäkaivo upotetaan sitä varten maahan kaivettuun koloon. Se käyttää hyödykseen maanpinnan alapuolella vallitsevaa viileää lämpötilaa.
  • muovi
  • musta (pääosin)
  • 30 x 30 x 50 cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-09-29T14:55:27+00:00