Tarvitsetko apua?

Cupcake-muotti Elefantti

10,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Kun alkaa tehdä mieli leipoa, ongelmaksi koituu usein se, että tulee leivottua liikaa ja nautittua herkkuja viikkokaupalla. Hanki elefantin muotoiset cupcake-muotit, joiden ansiosta maltat tehdä aina kohtuullisen - ainoastaan kahden norsun kokoisen - taikinan.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Cupcake eli kuppikakku on 2000-luvun hittileivonnainen. Kuppikakkujen maistuvat pohjat ja herkullisen makeat kuorrutteet ovat keränneet aimo liudan ystäviä ympäri maailman.

Mikäli makeahammastasi kolottaa aika ajoin, kuppikakkumuotit ovat kätevä hankinta. Voit leipoa suhteellisen pienen, kahden kuppikakun kokoisen taikinan, täyttää nämä elefantin muodon itselleen saaneet muotit ja paistaa leivonnaiset. Lopuksi jää kaikkein paras osuus - nimittäin koristelu! Päästä luovuus valloilleen ja kuorruta kauniit leivokset sekä itsellesi että ystävällesi. Mukana tulevilla haarukoilla voitte nauttia upeat annoksenne näistä sinisistä elefanteista!

Loistava lahjaidea tupaantuliaisiin tai ystävälle, joka pitää leivoksella täydennetyistä kahvitteluhetkistä kanssasi. Voihan olla, että nämä lahjaksi annettuasi saatkin cupcake-kutsun ystäväsi luokse!

Tuotetiedot

Cupcake-muotti Elefantti

  • Kaksi cupcake-muottia elefantti-muotoilulla sekä kaksi haarukkaa
  • Materiaali: Silikonia
  • Mitat: 8,5 x 8,0 x 7,5cm
2020-10-01T03:23:56+00:00