Tarvitsetko apua?

Deko Kakunkoristelukynä

14,90 €
Sis. alv
- +
Oletko innostunut leipomisesta ja kaipaat apua kauniiden kakkujen koristelussa? Tämä upea kakkukynä ovat täydellinen apulainen juuri sinulle! Helppokäyttöiset koristelukynät takaavat tästedes upean loppusilauksen jokaiselle kakullesi. Deko Kakunkoristelukynä on myös upea lahja leipovalle ystävillesi!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Oletko etsinyt uutta tapaa koristella leivonnaisesi vaikkapa hauskoin viestein tai iloisin synttärionnitteluin? Meillä on sinulle täydellinen väline tähän! Deko Kakunkoristelukynä on sekä helppokäyttöinen että tarkka, joten se apunasi saat luotua kauniita kuvioita kakkusi päälle! Tällä kynällä myös kirjoittaminen sujuu mutkitta.

Koristelukynän käyttäminen on helppoa: lisää vain pursotettava täyte kynään ja paina "pyyhekumin" näköistä sylinteriä alaspäin. Sylinteri liukuu lähes kitkatta, jotta koristelusi oli mahdollisimman vaivatonta ja kynä toimiikin kuin parhain mahdollinen ruisku!

Keltaisen kynän muotoinen koristelukynä pyyhekumin kera on myös näyttävä lisä keittiöösi! Kaiken kukkuraksi kynän putsaaminen on varsin yksinkertaista - kiitos korkealaatuisen silikonisen materiaalin. Nopean puhdistuksen jälkeen Deko Koristelukynä onkin jo valmiina uutta käyttöä varten! Loistava ja omaperäisen kekseliäs, herkkujen leipomiseen innostava lahjaidea makeannälkäisille ystäville!

Tuotetiedot

Deko Koristelukynä leivontaan

  • Koristeluväline elintarvikkeiden koristelua varten
  • Kynän materiaali: Silikoni
  • Mitat: 3 x 3 x 15 cm
2020-10-01T10:29:56+00:00