Tarvitsetko apua?

Deko-köynnöskasviteline

31,90 €
Sis. alv
- +
Nyt esittelemme aivan mahtavan lahjan kaikille kotipuutarhureille ja viherpeukaloille: tämä köynnöskasviteline on hieno sisustuselementti ja myös tärkeä kasvuapu aina ylöspäin pyrkiville köynnöskasveille. Teline voidaan asentaa sisätiloihin, parvekkeelle tai puutarhaan, ja sen koko on säädettävissä ja muutettavissa kasvin kasvaessa yhä suuremmaksi ja korkeammaksi. Köynnöskasvit ovat trendikkäitä ja upeita koristekasveja ja luovat puutarhaan tai kotiin ainutlaatuista tunnelmaa. Osta nyt lahjaksi esimerkiksi vanhemmillesi – taattu lahjaidea!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Köynnökset ovat kerrassaan upeita kasveja, mutta ne tarvitsevat telineitä, jotta voisivat kasvaa yhä kookkaimmiksi ja ulottaa oksansa yhä korkeammalle. Mikään ei ole näyttävämpi kuin kotitalon seinää katonrajaan asti kipuava köynnös, ja kasvit tekevät myös hyvää. Ne raikastavat ilmaa, tuoksuvat ihanilta ja luovat luonnonläheistä tunnelmaa.

Köynnöskasveja voidaan kasvattaa myös sisätiloissa, ja tämä trendibaarien ja dynaamisten työympäristöjen sisustuselementti on nyt myös mahdollista saada omaan kotiin. Esittelemme nyt deko-köynnöskasvitelineen, joka auttaa kasvia nousemaan esimerkiksi oman asunnon seinälle. On ihanan terveellistä, kun huonekasvit tuottavat talvellakin kodissa hyvää oloa, puhdistavat huoneilmaa ja näyttävät virkistäviltä. Ja tokihan deko-köynnöskasvitelineen voi asentaa myös ulkotiloihin, esimerkiksi oman talonsa ulkoseinään tai terassille.

Deko-köynnoskasvitelineessä on kaksi poikkipuuta, joiden varaan on pingotettu teräsvaijeri. Puiden etäisyys toisistaan on säädettävissä, ja voitkin mitoittaa telineen aina kasvin kasvuvaiheen mukaiseksi. Teline kiinnitetään ruuveilla ja pidikkeellä seinään ja kevytrakenteisena se pysyy helposti ja varmasti paikoillaan. Tämä onkin erinomainen lahja innokkaalle kotipuutarhurille, ja toimii toki myös joulupakettina äidin ja isän kotiin. Myös oman työpaikan toimistoon teline sopii hienosti ja köynnös piristää työympäristöä varmasti.

Tuotetiedot

  • voidaan kiinnittää vertikaalisesti tai horisontaalisesti
  • koko säädettävissä
  • materiaali: metalli (kiinnike ja ruuvit), teräs (teline), mäntypuu (puuosat)
  • mitat: 80 cm x 5 cm x max 200 cm
2020-09-29T11:34:53+00:00