Tarvitsetko apua?

Denglisch kangaskassi

Alkaen: 9,90 €
Sis. alv
- +
Denglisch-termiä käytetään saksan ja englannin lystikkäästä sekoittamisesta. Lopputulemana on hilpeää, kaikkien ymmärtämää englantia, ja nyt nämä hupaisat lauseet on painettu tyylikkään kangaskassin selkämykseen. Jos et muista erinäisiä englannin ilmaisuja, katso kassista ja naurata kavereitasi. Loistava lahjaidea trenditietoisellekin. Denglisch-kangaskassi on erinomaisen kätevä kauppakassina tai käsilaukun korvaajana, ja ekologinenkin se on. Et koskaan enää tarvitse muovikasseja, kun kannat Denglisch-kangaskassia aina takintaskun pohjalla.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Mikä olisikaan tyylikkäämpi tai ympäristöystävällisempi oheistarvike kuin viileällä printillä koristeltu, olkahihnainen kangaskassi. Kangaskassi on trenditietoisen kaupunkilaisen ykkösvalinta. Denglisch-kangaskassia käyttää mielikseen monissa tilanteissa: käsilaukkuna, ostoskassina, jumppasäkkinä – miksei vaikka käsimatkatavaranakin lentomatkalla. Kun kangaskassin hankkii, ei enää koskaan tee mieli ostaa muovipusseja: kassin käyttäminen onkin arjen pieni ekoteko, jolla on merkitystä. Kun vähennät muovin kulutusta, ympäristö ja luonto voivat paremmin.

Tämä hieno Denglisch-kangaskassi on myös hauska lahjaidea: printtiin on painettu niin kutsuttua "denglischiä", saksan ja englannin kielien superhupaisaa sekoitusta. ”It’s me sausage!", ”Over liquid!” – ja niin edelleen. Tätä on tyylipuhdas ”broken english”, ja jos englannin kielen ilmaisut eivät heti tule kielen päälle, opettele iskulauseet kassin selkämyksestä ja naurata keskustelukumppanisi hepulin partaalle. Tätä hauskempaa lahjaa et voi läheisille ihmisillesi antaa.

Tässä on joulun, synttäreiden ja nimipäivien humoristisin lahjaidea kaikille trenditietoisille urbaanin huumorin ystäville. Voit olla varma, että kun saavut Denglisch-kangaskassin kanssa paikalle, hymyt yltävät korviin ja hauskaa keskustelua piisaa. Denglish-kangaskassi on korkealaatuista puuvillaa, ja se kestää pesua. Osta kangaskassit lahjoiksi vaikka kaikille parhaimmille ystävillesi!

Tuotetiedot

  • materiaali: 100 % puuvilla

Tuotetiedot

  • materiaali: 100 % puuvilla

Tuotetiedot

  • materiaali: 100 % puuvilla

Tuotetiedot

  • materiaali: 100 % puuvilla
2020-09-29T11:28:10+00:00