Tarvitsetko apua?

Designmaljakko - Kukkaukko

59,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Hauska valkoinen Kukkaukko on päättömässä komeudessaan kiva maljakko. Sopiva esimerkiksi yhdelle gerberalle, neilikalle tai tietenkin ruusulle. Vie lahjaksi ystävällesi kukan kanssa ja hän yllättyy ja ilahtuu aivan varmasti!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Pieni, seisova Kukkaukko on kerrassaan hellyttävän näköinen maljakko. Voit loihtia omalle Kukkaukollesi haluamasi pään kerta toisensa jälkeen valiten maljakkoosi kauniin kukkasen! Sen on suunnitellut parivaljakko Ayumi Sakamoto ja Tomomi Uchiyama. Laadukasta designia valkeana keramiikkaisena maljakkona. Korkeudeltaan se on 16,6 cm ja sopii siis ihanteellisti yhden kukan maljakoksi.

Pullea maljakko pysyy tukevasti pystyssä. Kapeasuisena se korostaa kauniisti yksittäisiä leikkokukkia tai jopa pieniä kimppuja. Valkeaan väriin on helppo yhdistää värikkäät kukat, joista tähän sopivat muun muassa gerberat ja ruusut. Yksinkertaisen tyylikäs maljakko, jota on helppo yhdistellä eri kattauksiin ja kodin sisustukseen.

Maljakko on erinomaisen hieno lahja syntymäpäiväsankareille, uusille ylioppilaille ja tietenkin myös tupaantuliaisiin. Ja annathan tämän lahjan yhdessä sen saajalle parhaiten sopivan kukan kanssa!

Tuotetiedot

Designmaljakko - Kukkaukko

  • Suunnittelu: Ayumi Sakamoto ja Tomomi Uchiyama
  • Materiaali: keramiikka
  • Väri: valkoinen
  • Mitat: 16,6 × 9,5 × 8,1 cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-09-24T11:14:05+00:00