Tarvitsetko apua?

Digitaalinen matkalaukkuvaaka

19,90 €
Sis. alv
- +
Onko ruumaan menevä laukku jo liian painava? Vai vieläkö tunkea nestemäisiä tuliaisia mukaan? Enää ei tarvitse arvuutella – eikä maksaa ylikiloista! Tämä digitaalinen, kätevä matkalaukkuvaaka ratkoo dilemman puolestasi. Vaaka on kevyt ja pieni, matkakokoa mukavuussyistä. Helppoa ja helpottavaa!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Nuorukainen palaamassa vaihto-oppilasvuodeltaan koko elämä matkalaukussaan? Takana pidempi reissu ja tuliaisia koko suvulle? Kuinkakohan paljon laukkusi oikein painavat, ja paljonko niitä uskaltaa takakonttiin ladata? Jokainen meistä on jännittänyt joskus lentokentällä painorajojen paukkumista. Lisämaksut ovat ärsyttäviä ja jättävät ikävän maun hyvän reissun jäljiltä. Nyt niistä ei tarvitse enää huolehtia! Vältä vaikeudet digitaalisella matkalaukkuvaa’alla.

Toisin kuin vanhahtavat laukkuvaa’at, joita saa riuhtoa ylös kädet kipeinä, tämä vaaka on ergonomisesti suunniteltu ja mukava käyttää. Pientä, kätevää, taskukokoista vaakaa voi naputella mukavasti yhdellä kädellä. Laite näyttää joustavasti niin kilogrammat kuin amerikkalaiset paunatkin helposti luettavalta digitaaliselta näytöltään.

Tämä digitaalinen matkalaukkuvaaka on yksinkertaisesti käytännöllinen ja älykäs lahjaidea. Toimii hyödyllisenä hankintana kenelle tahansa, joka rakastaa matkustelua, muttei matkastressiä. Unohda absurdit lisämaksut ja ikävät yllätykset. Valitse varmuus!

Tuotetiedot

Digitaalinen matkalaukkuvaaka

  • Helppo käsitellä
  • Ergonominen suunnittelu
  • Suurehko LCD-näyttö
  • Mitat: 13 cm x 3 cm
  • Max. Mittauspaino 50 kg / 110 lb
  • Automaattinen painotoiminto: Kun oikea paino saavutetaan, se jää pysyvästi näkyviin
  • Toimii kolmella lithium cell CR2032 -paristolla. Sisältyvät toimitukseen
2020-10-01T08:25:19+00:00