Tarvitsetko apua?

”Dog Tag” nahkaketju kaiverruksella

24,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Näyttävä ja cool riipus sisältää armeija-aiheisen ”dog tagin” eli sotilaiden tunnistuslaatan. Tämä koru sopiikin niin naisille kuin miehillekin ja tuo kantajalleen karheaa karismaa. Tunnistuslaattaan kaiverretaan totta kai lahjansaajan nimi – mainio tuote esimerkiksi siskollesi tai veljellesi!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Täyttä tyylikkyyttä kaulaan ripustettuna! Tämä upea ja rohkea, armeijan tunnistuslaatasta muotonsa lainannut koru toimii erityisesti miesten asusteena, mutta myös omia polkujaan kulkeville naisille. Kiitos tumman värityksensä, koru näyttää elegantilta ja sopii kaikenlaisiin asukokonaisuuksiin, niin vapaa-ajalle kuin myös vaikkapa sporttivaatteisiin.

Tunnistuslaattaan voidaan totta kai kaiverruttaa lahjansaajan nimi ja vaihtoehtoisesti jokin hauska iskulaisekin, esimerkiksi ”Love You” tai ”YOLO”. Tämä koru onkin rohkea ja räväkkä lisä arkipäivän pukeutumiseen ja näyttää varmasti kantajansa kaulassa upealta. Tilaa nyt kauttamme ja annat lahjansaajalle persoonallisen, varmasti mieluisan tyylituotteen!

Tuotetiedot

  • karabiinilukko
  • pituus säädettävissä
  • materiaalit: nahka, teräs (tunnistuslaatta)
  • mitat: 58–63,5 cm (ketjun pituus), 2,1 cm x 4,5 cm (tunnistuslaatta)
  • värit: musta, hopea
  • kaiverrus kahdella rivillä, à 10 kirjainta, ei erikoismerkkejä

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2019-12-14T14:54:44+00:00