Tarvitsetko apua?

Domino-shottilasisarja

25,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Jokainen tietää miten hienolta näyttää, kun yksi pieni dominopalikka saa aikaansa ketjureaktion, jossa kaikki dominopalikat alkavat vuoron perään kaatua. Tämä ilmiö, dominoefekti, on suorastaan hypnotisoivaa katseltavaa! Domino-shottilasisarja laajentaa käsitettä – tässä mitkään palikat eivät kaatuile, vaan juoma virtaa ketjureaktiossa lasista toiseen. Kun kaikki viisi lasia ovat täynnä, on aika nostaa malja. Sitten voi pistää uuden kierroksen käyntiin. Huippuhauska lahja kaveriporukan yhteisiin iltoihin!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Vaikka kuinka yrittäisi, jotkut bile-illat eivät vaan jaksa lähteä käyntiin. Keskusteluaiheet loppuvat ja lopulta puhutaan viime viikon säästä, soittolista ei innosta ketään tanssimaan ja olut maistuu normaalia laimeammalta. Hyvin harmillinen tilanne, sillä yhteisen ajan löytäminen voi olla isolle kaveriporukalle hyvin haastava tehtävä, töiden, opintojen ja muiden menojen takia. Onneksi Domino-shottilasisarja pelastaa illan kuin illan ja saa vieraiden leuat loksahtamaan. Aseta shottilasit alustalle toistensa viereen, kaada juomaa ensimmäiseen lasiin äläkä lopeta kaatamista, vaikka lasi täyttyisi. Ei hätää, juoma ei valu isoäidin arvokkaalle persialaiselle matolle, vaan jatkaa matkansa seuraaviin laseihin. Tämän varmistaa lasien muoto sekä alustan kaltevuus.

Tämä pieni näytelmä muistuttaa pienoisvesiputousta. Anna vieraiden ihailla dominoefektiä ja kohota sen jälkeen malja kaikkien kunniaksi! Jos vieraasi eivät jo tässä vaiheessa kilju riemusta, turvaudu erityistehosteeseen. Jokaisen lasin alta löytyy nimittäin LED-lamppu, joka valaisee lasin ja luo verrattoman biletunnelman. Kiitos LED-lamppujen valon, lasit sopivat myös loistavasti ulkokäyttöön. Domino-shottilasisarja on täydellinen hankinta kaikille, jotka haluavat nostaa kotibileensä uudelle tasolle. Tässä lahjassa hyöty ja hauskuus yhdistyvät upealla tavalla. Mainio yhteislahja kaveri- tai työporukalle!

Tuotetiedot

  • Domino shottilasisarja
  • Sarjaan sisältyy 5 lasia
  • 1 kalteva alusta LED-valaistuksella (toimii AA-paristoilla, jotka eivät sisälly sarjaan)
  • Englanninkieliset ohjeet
  • Huom. Mahdollisten tahrojen välttämiseksi lasit tulee täyttää hitaasti
2020-10-27T02:50:44+00:00