Tarvitsetko apua?

Donitsi-säkkituoli

114,90 €
Sis. alv
- +
Varsin herkullinen lahjaidea: tämä donitsin muotoinen säkkituoli sopii niin sisätiloihin kuin uloskin, esimerkiksi terassille, ja onkin jokaisen teini-ikäisen huoneen toivehuonekalu. Mukava istua, helppo puhdistaa ja passelin kokoinen – mikä voisikaan olla parempi löhötuoli kuin tämä säkkituoli, jonka polystyreenitäyte mukautuu istujansa kehon muotoihin ja on näin ollen äärimmäisen mukavan tuntuinen. Kun kokeilet tätä ”Donitsi”-säkkituolia, et enää muissa nojatuoleissa halua istuakaan. Täydellinen lahja sukulaislapselle tai omalle lapselle syntymäpäiväksi.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Nam! Donitsit ovat totta kai mahtavan herkullisia, ja nyt voit lisätä kodin sisustukseen annoksen tämän leivoksen makeutta ja sokerisuutta: ”Donitsi”-säkkituoli on hilpeä ja hauska huonekalu ja erinomaisen mukava laiskanlinna. Ulkoasunsa se on tietenkin lainannut herkkudonitsilta, mutta kuorensa alla kyseessä on mitä mukavin nojatuoli. Tämä huonekalu löytää paikkansa välittömästi teini-ikäisen huoneen sisustuksessa, mutta toimii toki myös esimerkiksi terassilla hassuna terassikalusteena: säkkituoli on nimittäin veden kestävää purjekangasta, ja tuoli voidaankin sijoittaa vapaasti joko sisätiloihin tai ulos.

”Donitsi”-säkkituolin päällyste on kestävää, vettä hylkivää ja paloturvalliseksi käsiteltyä purjekangasta, ja mikä parasta, kangas kiinnitetään vetoketjulla. Voit siis irrottaa sen kätevästi ja helposti puhdistamista varten. Kangas voidaan pestä pesukoneessa 30 asteessa – kuinka helpottavaa ja kodin työtaakkaa vähentävää. ”Donitsin” sisus on polystyreeniä, joka muokkautuu istujansa kehon muotoihin – tämä onkin äärimmäisen mukava nojatuoli, täydellinen pesä esimerkiksi romaanin lukemiseen, musiikin kuuntelemiseen tai ihan vain yleiseen rentoutumiseen.

”Donitsi”-säkkituoli onkin aivan mahtava lahjaidea nuoreen kotiin, teini-ikäisen huoneeseen tai miksei myös tupaantuliaislahjaksi ensimmäiseen omaan kotiin. Kokeile heti lahjaksi sukulaislapselle, omalle lapsellesi tai siskollesi tai veljellesi.

Tuotetiedot

  • materiaali: purjekangas (päällyste), polystyreeni (täyte)
  • purjekangas on irrotettava ja konepestävissä 30 asteessa
  • sopii sisä- ja ulkotiloihin; vedenkestävä
  • paloturvallinen
  • väri: marmori
  • mitat: läpimitta 65 cm, korkeus 30 cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-10-26T21:18:36+00:00