Tarvitsetko apua?

Donitsirauta

59,90 €
Sis. alv
- +
Donitsit kuuluvat kaikkien herkkusuiden kestosuosikkeihin ja ne ovatkin säilyttäneet asemansa juhlapöytien vakiovarusteena jo pitkään. Vastustamattoman makunsa lisäksi donitsit ovat herkkupaloja, joiden valmistaminen ja koristelu on jo itsessään hauskaa! Tämä helppokäyttöinen donitsiraudan avulla lahjoitat ikimuistoisia herkkuhetkiä niin pienille kuin suurillekin makeannälkäisille!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Donitsit kuuluvat kaikkien herkkusuiden kestosuosikkeihin ja lumoavat sekä kuohkealla koostumuksellaan, suussa sulavalla maullaan että ihastuttavalla ulkomuodollaan jokaisen makean ystävän. Herkullisimpia leivonnaiset ovat tietysti, kun ne tekee itse, mutta donitsit ovat yksi niistä herkkupaloista, jotka moni ostaa useimmiten valmiina. Nyt voit nauttia uunituoreista ja itse tehdyistä donitseista helposti ja nopeasti! Annostele taikina tämän kätevän, vohveliraudasta innoituksensa saaneen donitsiraudan kuuteen pieneen syvennykseen ja ihastuttavan tuoksuiset donitsit ovat valmiita jo muutaman minuutin kuluttua.

Donitsiraudan mukana tuleva koristelusetti helppoine ja inspiroivine ohjeineen toimii apunasi, kun koristelet ja maustat donitsisi juuri sellaisiksi, kuin haluat. Pakkaukseen kuuluva strösselisirotin tarjoaa säilytystilan useammallekin värivaihtoehdolle ja seitsemän erilaista koristelupäätä takaavat sen, että pystyt antamaan kädentuotteillesi persoonallisen loppusilauksen. Tämän donitsirauta toimii hyvin herkullisena ohjelmanumerona esimerkiksi syntymäpäivä- tai babyshower-kutsuilla. Mikä parasta, sen helppokäyttöisyyden ansiosta myös hieman pienemmätkin leipurit voivat vanhemman avustuksella luoda juuri oman maun mukaisia herkkupaloja. Mikä onkaan ihanampaa kuin koko perheen yhteinen leivontahetki, joka päättyy rakkaudella ja huolella valmistettujen herkkupalojen nautiskeluun! Herkullinen lahja, joka sulostuttaa jokaisen makean ystävän elämää!

Tuotetiedot

  • säilytyskotelo kantovarrella kuuluu pakkaukseen
  • tarttumaton pinnoite mahdollistaa helpon puhdistuksen
  • lisävarusteet: teline koristeluun, 7 erilaista koristelupäätä, säilytysrasia strösseleille, useita reseptejä
  • laitteen mitat: 19,5 x 13,5 x 10,0 cm
  • säilytyskotelon mitat: 28,5 x 15,5 x 27,4 cm
  • laitteen paino: 1,4 kg
  • setin kokonaispaino: 2,6 kg 230 V, 50 Hz, 1300 W
2020-10-21T12:39:10+00:00