Tarvitsetko apua?

Dune Nina Ricci kirjoituskansio A5 yksilöidyllä kaiverruksella

109,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Italialaisen muotisuunnittelija Nina Riccin kirjoituskansio hehkuu loistoa ja tyylikkyyttä ja viimeistelee jokaisen business-naisen tyylin. A5 kokoinen kansio on valmistettu nahasta ja on vaaleanharmaan, elegantin ulkomuotonsa ansiosta varma katseenvangitsija. Tämä ihastuttava lahja viimeistellään yksilöidyllä kaiverruksella!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Italialainen Nina Ricci muotihuone on tunnettu paitsi hienostuneista ja naisellisista asuistaan myös huippusuosituista naisten hajuvesistä, jotka ovat saavuttaneet aseman monien naisten lempituoksuna. Tämä samaisen muotihuoneen luoma ihastuttava kirjoituskansio luo ajattomalla muotoilullaan taianomaisen silauksen arjen pieniin hetkiin ja tekee työskentelystä hauskan ja tyylikkään asian.

Kansio on kooltaan 220 x 180 x 21 mm ja sen ulkomuodossa yhdistyvät kauniilla ja elegantilla tavalla kiiltävä ja työstetty nahka. Pieni, kromista valmistettu, muotisuunnittelijan logolla varustettu laatta ei vain kerro kansion alkuperästä vaan toimii myös samalla kätevänä magneettina, jonka avulla voit avata ja sulkea kansion helposti. Kansion sisäpuolelta löydät säilytystaskun käyntikorteille ja muistilapuille sekä kuulakärkikynän ja avolehtiön. Tämän kauniin design-tuotteen ehdoton kohokohta on kuitenkin yksilöity kaiverrus, jonka kaiverramme kansion sisäpuolelle. Yksilöity kaiverrus voi olla maksimissaan 25 merkin mittainen, joten siihen mahtuu helposti esimerkiksi sekä nimi että omistajalleen erityinen päivämäärä.

Kaunis ja käytännöllinen lahjaidea, joka sopii täydellisesti esimerkiksi merkkipäiväänsä viettävälle työkaverille tai vaikkapa tyttärelle ensimmäisen työpaikan haasteisiin. Tämä kaunis ja tyylikäs kansio yksilöidyllä kaiverruksella on jokaisen opiskelussaan tai työssään muistiinpanoja tekevän uranaisen unelma, joka tuo arkeen kaivattua luksusta!

Tuotetiedot

  • Nina Ricci -muotihuoneen merkkituote, jonka mukana tulee aitoustodistus.
  • Avolehtiö sekä säilytyspaikka kynälle ja muistilapuille
  • Mitat: 220 x 180 x 21 mm (A5)
  • Materiaali: tekonahka, kromista valmistettu laatta
  • Yksilöity kaiverrus tulee kansion sisäpuolelle ja voi olla pituudeltaan maksimissaan 25 merkkiä. Erikoismerkit eivät ole mahdollisia.
2020-09-30T21:53:56+00:00