Tarvitsetko apua?

Eläimellinen ovistoppari

Alkaen: 7,90 €
Sis. alv
- +
Tämä ovistoppari on näppärä keksintö varmistamaan, että oven avaaminen tapahtuu toivotulla tavalla. Kissoilla, koirilla ja pienillä lapsilla on tapana avata ovia rajusti, mutta tämä suloisen eläimellinen stoppari varmistaa, ettei ovi avautuessaan aiheuta vahinkoa seinälle tai sulkeutuessaan korvillesi.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Pienet lapset ja kotieläimetkin ovat todella oppimiskykyisiä. Lapset kävelemään opittuaan tutkivat kotiaan, avaavat jokaisen oven, kaapin ja laatikon ilman mitään käsitystä siitä, että kaiken tämän tulisi tapahtua varovaisesti. Olipa sitten kyse kissasta, koirasta tai pienestä lapsesta, voit tietysti aina kehottaa avaamaan ja sulkemaan ovet varovasti, mutta mitä todennäköisimmin ohjeistuksellasi ei ole minkäänlaista vaikutusta asiaan.

Ovistoppari on erinomainen apuväline silloin, kun ohjeet ja komennot eivät tuota toivottuja tuloksia. Tästä ovistopparista on tarjolla kaksi eri vaihtoehtoa, kissa-aiheinen ja koira-aiheinen. Valitettavasti tarjolla ei ole kolmatta, lapsiaiheista, vaikka syytä olisikin. Joka tapauksessa nämä kissa- ja koirakuvioiset ovistopparit voidaan ripustaa ovenripaan tai -nuppiin, jolloin ne paksuilla pehmusteillaan pysäyttävät vauhdilla avatun tai suljetun oven ennen kuin ovenripa kolahtaa seinään tai ovi sulkeutuu kovaäänisesti. Säästät siis talosi seinien laastia ja korvaparkojasi.

Erinomainen lahja kaikille rajusti avautuvista ja sulkeutuvista ovista kärsiville. Osta vaikka kivaksi tuparilahjaksi lapsiperheille tai kotieläimiä omistaville.

Tuotetiedot

Eläimellinen ovistoppari

  • Koira- tai kissapainatus
  • Ovenripaan tai -nuppiin ripustettavaksi
  • Tekstiiliä
  • Materiaali: Päällinen: 100 % polyesteria, täyte: 96 % hiekkaa, 4 % polyesteria
  • Mitat: 13 x 11 x 20 cm
2020-10-27T06:45:52+00:00