Tarvitsetko apua?

Elegantti kaulakoru kaiverretuin sydänriipuksin

59,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Kolme tyylikästä sydänriipusta koristaa tätä eleganttia ja laadukasta kaulaketjua. Kaulaketju ja riipukset ovat tehty ruostumattomasta teräksestä, joka on päällystetty ruusukultauksella. Lämmin ja punasävyinen kullan väri sopii hyvin tähän kauniiseen ketjuun ja riipuksiin. Kaulakoru on muodikas niin rakenteensa kuin värinsäkin ansiosta ja samalla silti hyvin ajaton. Voit tilata kaulaketjun sydänriipukset myös nimikirjaimin kaiverrettuna. Yhteen sydänriipukseen voidaan kaivertaa yksi numero tai kirjain. Kaulakoru on laadukkaasti tehty ja siinä on perinteinen papukaijalukko. Tilaa kaunis ja ajaton kaulakoru lahjaksi äidille, ystävälle tai puolisolle!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Ruusukullatun kaulaketjun pituus on noin 45 senttimetriä ja pituutta voi säätää ketjussa olevan säätöketjun ansiosta. Kauniisti muotoiltujen ja viimeisteltyjen sydämenmuotoisten riipusten yksittäiskoko on noin 7 x 6 millimetriä. Sydämiin on mahdollista tilata nimikirjaimet kaiverrettuna. Erikoismerkkien käyttö ei ole kaiverruksissa mahdollista. Ruusukullan värinen kaulaketju on hieno lahja vaimolle, tyttöystävälle tai äidille. Ketju on tehty pienen pienistä renkaista ja lopputulos on kaunis ja herkkä. Sydänriipukset täydentävät kaunista korua.

Monet ihmiset ilahtuvat yksilöllisistä lahjoista, sillä silloin ne tulevat suoraan lahjan antajan sydämestä. Lahjan antaja on miettinyt lahjan saajaa ja valinnut lahjaksi jotain juuri saajalle sopivaa. Tästä elegantista korusta voi tehdä nimikirjaimet kaiverruttamalla yksilöllisen. Ehkä nimikirjaimet tulevat lahjan saajan nimestä, ehkä kirjainyhdistelmä tulee lahjan saajalle ja lahjan antajalle tärkeistä sanoista. Kirjainyhdistelmän voit päättää sinä nyt ja voit tilata tämän kauniin korun lahjaksi ajatuksissasi olevalle henkilölle vaikka syntymäpäivälahjaksi, ystävänpäivälahjaksi tai vuosipäivän kunniaksi. Lahjan saaja ihastuu koruun varmasti!

Tuotetiedot

Kaulakoru kaiverretuin sydänriipuksin

  • väri: ruusukulta
  • materiaali: ruostumaton teräs
  • kaulaketjun pituus: noin 45 cm
  • sydänriipusten mitat: noin 7 x 6 mm
  • jokaiseen sydämeen voi kaiverruttaa yhden numeron tai kirjaimen
2020-09-26T03:26:50+00:00