Tarvitsetko apua?

Elegantti posliinivaasi

45,90 €
Sis. alv
- +
Laadukkaasta posliinista valmistetussa, tyylikkäässä vaasissa kauniit kukkasi näyttävät entistä upeammilta! Hunajakennoa muistuttava kultainen vaasi on itsessään jo upea sisustuselementti jokaiseen kotiin. Muista puolisoasi tai ystäviäsi tällä kauniilla lahjaidealla!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kauniit kukat piristävät aina päivää ja toki myös sisustusta. Yhdessä upean vaasin kanssa ne suorastaan loistavat ja saavat meidät kaikki hyvälle tuulelle! Tämä kaunis, kolmiulotteista hunajakennoa muistuttava kukkavaasi onkin jo itsessään varsin näyttävä sisustuselementti, jonka avulla varmasti luot kotiisi lisää ihanaa tunnelmaa. Laadukkaasta posliinista valmistettu kultainen vaasi on varsin elegantti näky, joka sopii jokaiseen kotiin!

Tämä 23 senttimetriä korkea vaasi sopii kokonsa puolesta lähes mille tahansa pöydälle tai tasolle, joten saat sen juuri sinne mihin haluat! Vaasi on kaunis lisä jokaiseen kattaukseen tai upea piristys kirjahyllyyn. Onko joku läheisesi täyttämässä vuosia, etkä keksi mitään lahjaa? Tämä elegantti lahja saa varmasti jokaiselle hymyn huulille! Nyt sinulla on upea mahdollisuus hankkia jotain uniikkia ja käytännöllistä - kukapa ei upeaa kukkavaasia kotiinsa haluaisi?

Tuotetiedot

Elegantti posliinivaasi

  • 3D-muotoiltu, hunajakennoa muistuttava kultainen vaasi
  • Korkeus: 23 cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-09-19T18:20:17+00:00