Tarvitsetko apua?

Ensiapulaatikko

37,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Ensiapulaatikko on ehdoton jokaisessa kodissa. Koskaan ei tiedä, milloin onnettomuus on ovella ja silloin on asianmukaisesti täytetty ensiapulaatikko erittäin tärkeä apuväline. Laatikko voidaan täyttää käytännöllisillä tarvikkeilla, joita joka kodissa tulisi olla.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tämä kätevä ensiapulaatikko on erittäin tarpeellinen apuväline jokaisessa kodissa. Laatikossa voidaan säilyttää kaikkea tarpeellista, joita saatetaan tarvita pienissä arkisissa onnettomuuksissa, kuten haavoissa, ruhjeissa ja kiputiloissa. Tähän tilavaan ensiapulaatikkoon voidaan sijoittaa kipulääkkeitä hammas – ja päänsärkyyn, lievitystä ampiaisenpistoon, erikokoisia laastareita ja desinfiointiainetta haavoihin ja ruhjeisiin, sekä sidetarpeita, kuumemittari ja paljon muuta tärkeää.

Monet meistä ovat kokeneet tilanteen, jossa laastarin tai kuumemittarin löytäminen kodista on ollut työn ja tuskan takana, mutta järjestämällä lääkkeet ja muut tarpeelliset apuvälineet ja tarvikkeet tähän ”Ensiapu”-laatikkoon vältytään turhalta etsimiseltä ja saadaan nopeasti hoitoa. Ensiapulaatikon kirkas punainen väri kiinnittää huomiota, joten se on tarvittaessa vieraankin helppo löytää. Laatikko sopii loistavasti tupaantuliaislahjaksi tai lahjoitettavaksi vanhemmille, jotka voivat laittaa siihen kaikki tärkeät päivittäin otettavat lääkkeet ja muut tarpeelliset hoivatarvikkeet.

Tuotetiedot

Ensiapulaatikko

  • Metallilaatikko, punainen valkoisella ristillä
  • Mitat: 31,5 x 19 x 21 cm
2020-09-29T19:20:40+00:00