Tarvitsetko apua?

Erityisen pehmeä, loistava sydäntyyny

16,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Tämä lahja saa takuulla omistajansa silmät loistamaan! Ihastuttava, valkoinen sydäntyyny ei ole ainoastaan perinteiseen tapaan pehmeä, sillä se syttyy loistamaan yhdellä napin painalluksella! Tyynyn sisällä olevat, eriväriset, säkenöivät LED-valot luovat taianomaisen tunnelman. Täydellinen lahjaidea esimerkiksi niille lapsille, jotka eivät ole mielellään yksin pimeässä tai sitten vaikka romanttisena eleenä omalle kullalle annettavaksi!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Se loistaa ja se on pehmeä! Ja tämän lisäksi vielä sydämen muotoinen! Tämän tyynyn kohdalla suurimman osan meistä pitää todella keskittyä, jotta emme päästäisi ilmoille ihastunutta “oih”-huudahdusta tai takoisi nyrkeillämme seinää äkillisen hellyyden puuskan valtaamana. Valoa loistava, erityisen pehmeä sydäntyyny on kaikilta ominaisuuksiltaan yksinkertaisesti täydellinen halausten kohde. Sen valkoinen, hillitty väri ja kaunis materiaali pitävät huolen siitä, että tyyny sopii varmasti jokaisen kodin sisustukseen. Tyynyn ihastuttavan pehmeän ja pörröisen päällisen alle on sijoitettu useita erivärisiä LED-valoja, jotka syttyvät loistamaan yhdellä napin painalluksella, tarjoten romanttisen ja silmiä hyväilevän kauniin discovalo-elämyksen.

Tämä takuuvarmasti omistajansa lempityynyn asemaan pääsevä sydäntyyny on täydellinen yllätyslahja esimerkiksi omalle kullalle tai parhaalle ystävälle. Se on myös erityisen ihastuttava lahja niille lapsille, jotka eivät uskalla olla yksin pimeässä. Nyt voit osoittaa rakkaimmillesi, kuinka paljon heistä välität, ilman perinteisiä kukkakimppuja ja suklaarasioita! Monivärisenä loistava, pörröinen ja erityisen pehmeä sydäntyyny säilyy rakkaidesi läheisyydessä aina, tarjoaa seuraa ja tuo hyvän mielen! Se on suloinen lahjaidea, joka lämmittää omistajansa sydäntä päivästä toiseen!

Tuotetiedot

  • Erityisen pehmeä, loistava sydäntyyny
  • Ominaisuudet: tyynyn sisällä olevat eriväriset LED-valoit syttyvät ja sammuvat nappia painamalla, puhdistus kuivalla liinalla
  • Tarvitsee toimiakseen 2 AA-paristoa (eivät sisälly pakkaukseen)
  • Päällisen materiaali: 100% polyesteri, täyte: 100% polyesteri
  • Väri: valkoinen
  • Mitat: n. 35 x 35 x 12 cm
  • Huom! Ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille - sisältää pieniä osia, jotka voivat nieltynä aiheuttaa tukehtumisvaaran!
2020-06-06T08:55:02+00:00