Tarvitsetko apua?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Lisää uusi teksti
Arial
  • Maksimi kuvan koko: 10MB
  • Sallitut tiedostotyypit
  Tai leikkaa ja pudota
  Quality of selected imagel

  Estella Bartlett kaulariipus kuvapakkauksessa

  39,90 €
  Sis. alv
  - +
  Ihana ja henkilökohtainen lahjaidea: tämä Estella Bartlett kaulariipus on hienointa ja yksityiskohtaisinta käsityötä, ja riipuksen koruna roikkuva ruusukullattu yksisarvinen on maagisen upea esine, suorastaan häikäisevän kaunis motiivi tälle arvoesineelle. Tämä taianomainen koru toimitetaan lahjapakkauksessa, johon voidaan valita henkilökohtainen valokuva – kuinka herkkää ja romanttista. Ensiluokkainen lahjaidea kaikille rakkaustarinoiden, fantasian, satujen ja tarujen ystäville. Tilaa heti lahjaksi kumppanillesi, läheiselle ystävälle tai salaiselle ihastukselle.
  Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

  Other customers bought

  Kuvaus

  Salaperäiset, mystiset eläimet ovat aina kiehtoneet ihmisiä. Ja kenties kaikista legendaarisin näistä legendojen olennoista on yksisarvinen, jo antiikin Kreikan taruistoissa ja vielä aiemmin Indus-jokilaakson varhaisten sivilisaatioiden tarinoissa esiintynyt sarvekas hevonen. Keskiajan Euroopassa yksisarvisesta muodostui hyveellisyyden ja puhtauden lähettiläs, jolla oli maagisia kykyjä, esimerkiksi myrkyllisen veden puhdistaminen ja sairauksien parantaminen. Yksisarvinen seikkailee myös toistuvasti fantasiaromaaneissa ja -novelleissa.

  Siksipä ei ole ihme, että brittiläinen korusuunnittelutalo Estella Bartlett on valinnut yksisarvisen tämän huikean kauniin riipuksen korumotiiviksi. Ruusukullatun yksisarvisen muodot ovat hienointa ja tarkinta käsityötä, ja itse kaulaketju niin ikään ruusukullattua hopeaa. Tämä riipus onkin mitä upein ja arvokkain lahjaidea erityisen tärkeälle ihmiselle: rakastetulle, parhaalle ystävälle tai omalle lapselle.

  Estella Bartlett kaulariipus toimitetaan hienostuneessa kuvapakkauksessa. Lataa oheisen tilauskaavakkeen kautta mieleisesi kuva palvelimellemme, ja painamme sinulle aivan ainutlaatuisen lahjapakkauksen, jossa yksisarviskoru on ripustettu pilvenhattarakehyksissä olevan kuvan ympärille. Voit vaikka valita kuvan aiheeksi itsesi ja parhaimman ystäväsi, oman kultasi tai vaikka teidät molemmat yhteiskuvassa. Tätä herkempää ja arvostavampaa lahjaa et voi läheisellesi antaa. Yksisarvisissa on taikaa, aivan kuten tässä lahjassa.

  Tuotetiedot

  • ketju: sterling-hopeaa, ei sisällä nikkeliä, solkilukko
  • yksisarviskoru: ruusukullattu ja käsin tehty, mitat 1 cm x 1,5 cm
  • lahjapakkaus: noin 9 cm x 9 cm, sisältää omavaltaisen kuvapainatuksen
  • kultauksen suojaamiseksi vältä korun joutumista kosketuksiin kosteuden, parfyymin, ihovoiteiden ja kemikaalien kanssa
  2020-09-30T20:50:36+00:00