Tarvitsetko apua?

Family valokuvakehys

25,90 €
Sis. alv
- +
Tässä täydellinen lahjaidea kaikille niille, joiden sydämeen on suljettu useampikin rakas perheenjäsen ja läheinen. Suurissa Family valokuvakehyksissä on paikka yhteensä kahdelletoista valokuvalle. Talon muotoisissa, persoonallisissa kehyksissä kaikki rakkaasi elävät saman katon alla - olivat he tosielämässä toisistaan kuinka kaukana tahansa. Tämä suuri ja persoonallinen valokuvakehys tarjoaa loistavan paikan kaikille kauneimmille sukulaisten ja rakkaimpiesi kuville!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Perhe käsite pitää sisällään oikeastaan kaikki ne ihmiset, jotka olet todella sulkenut sydämeesi ja joita kohtaan tuntemasi rakkaus kestää sekä myötä- että vastamäessä. Perheenjäseniksi voi laskea joko verisukulaisuuden tai "sydämen" sukulaisuuden perusteella, eikä sillä ole väliä asuvatko nämä sinulle rakkaat ihmiset todellisuudessa saman katon alla vai eivät. Tämä talon muotoinen Family valokuvakehys majoittaa saman katon alle kaikki sinulle rakkaat ihmiset.

Valkoisiin, kaiken huomion itse valokuville antaviin kehyksiin mahtuu yhteensä 12 kooltaan 10 x 15 cm olevaa kuvaa. Kuusi kuvista on asetettavissa pitkittäin ja kuusi poikittain, mikä luo luonnollisen ja kotoisan oloisen kuvakokonaisuuden. Valokuvakehyksen ylälaitaa koristava otsikko Family (suom. perhe) viimeistelee tämän kauniin kehyksen. Family valokuvakehys on erityisen loistava lahjaidea niille, joilla on paljon sukulaisia tai suuri perhe. Pelkästään idea suuresta kehyksestä, johon mahtuu useampi rakas, on loistava, mutta tämän tuotteen kohdalla myös toteutus on erittäin onnistunut. Yhdistät siihen helposti, hauskasti ja kauniilla tavalla perhepotretit, muistot erityisistä hetkistä, elämän kohokohdat ja muut lempivalokuvasi. Family valokuvakehys on ihastuttava lahjaidea, joka sopii hyvin annettavaksi isovanhemmille tai vaikka kokonaiselle perheelle!

Tuotetiedot

  • Family valokuvakehys
  • Mitat: n. 83 x 47 cm
  • Paikka 12 kooltaan 10 x 15 cm olevalle valokuvalle
  • Valmistettu muovista
  • Ripustettava
2020-09-30T11:09:31+00:00