Tarvitsetko apua?

Farmer salaattiottimet

11,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Nyt ei ole niinkään väliksi, asutko maalla vai kaupungissa – näiden hilpeiden salaattiottimien avulla voit aina kuokkia hieman vihanneksia, omassa salaattikulhossasi! Nämä hauskat ja humoristiset ottimet muistuttavat kuokkaa ja talikkoa, ja niiden avulla salaatin nauttimisesta tulee taas hieman hauskempaa. Ei muuta kuin työkalut vihanneskulhoon ja maata kääntämään! Hauska lahjaidea kotikokeille tai hilpeä tuliainen vaikkapa ystävien tupareihin. Tilaa heti lahjat.fi-verkkokaupan kautta!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Salaatti on 2010-luvun terveysruokaa, täynnä vitamiineja ja kuituja. Vihanneksia ja juureksia voi syödä mielin määrin, ja upeita makuyhdistelmiä on helppo löytää kokeilemalla. Ja jos haluaa salaatista hieman tukevampaa, voi mukaan lisätä jotain proteiinia, esimerkiksi kanaa, lihaa tai papuja. Energiapitoisemman salaatista saa esimerkiksi perunaa tai pastaa mukaan laittamalla. Mahdollisuudet ovat salaatin tekemisessä rajattomat, ja kokonaisuuden kruunaa esimerkiksi herkullinen öljy-etikka-kastike tai jogurttikastike.

Salaatin ainoa miinuspuoli on sen kulhosta lautaselle nostamisen vaikeus. Mitkä tahansa salaattilusikat tai -kauhat eivät yleensä toimi kovinkaan hyvin, ja ihana herkku roiskuu helposti pöytäliinalle. Nyt esittelemmekin hyväksi havaitut, vanhoista perinnepuutarhatyökaluista muokatut salaattiottimet: nämä ”Farmer” salaattiottimet ovat nimittäin muotoiltu kuokan ja talikon näköisiksi, ja kyseisillä työkaluilla on käännetty maata ja käsitelty vihanneksia jo vuosisatojen ajan. Näillä ottimilla salaatin nostaminen lautaselle vihdoinkin onnistuu ilman sotkua.

”Farmer” salaattiottimet ovat ensiluokkaista metallia, ja niiden kahvat hienoa puuta. Nämä ottimet näyttävät myös salaatissa vitsikkäiltä ja luovat hyvää tunnelmaa koko pöytäseurueeseen. Tässä onkin loistava lahjaidea esimerkiksi illalliskutsuille vietäväksi tai vanhemmille jouluksi. Salaattiottimia tarvitaan aina, ja ”Farmer” ottimet ovatkin hauska ja kätevä keittiötarvike. Tilaa nyt!

Tuotetiedot

  • pakkaus sisältää ”talikon” ja ”kuokan”, kaksi salaattiotinta
  • materiaali: puu/metalli
  • eivät sovellu konepesuun – pestävä käsin
  • mitat: molemmat noin 30 cm pitkät
2020-09-28T18:33:28+00:00