Tarvitsetko apua?

Festivaaliselviytymispakkaus miehelle

34,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Tässä jokaisen festareilla kävijän tehopakkaus, joka mahtuu vaikka farkkujen taskuun. Setti sisältää kaiken, mitä musiikkifestivaaleilla tarvita saattaa: monitoimityökalun esimerkiksi pullojen ja tölkkien avaamiseen, korvatulpat, hammasharjan ja pikkuruisen tahnatuubin sekä sadetakin. Näillä varusteilla selviää festareilla, vaikka suomen kesä olisi lyhyt ja vähäluminen. Erinomainen lahjaidea, joka tulee varmasti tarpeeseen esimerkiksi musiikkia rakastavalle poikaystävälle tai festareille töihin joutuvalle puolisolle. Osta nyt ja ilahduta lähipiirisi festarieläintä!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Suomen kesä on täynnä musiikkifestivaaleja. Jokaiselle viikonlopulle on useampi tapahtuma ympäri maata, rockista rapiin ja iskelmästä tangoon. Suomalaiset yksinkertaisesti rakastavat festareita, ja kun kesä on lyhyempi kuin muualla, siitä täytyy ottaa aivan kaikki irti.

Festareilla onkin oikein mukavaa – kunhan varusteet ovat kunnossa. Usein festivaalien tunnelma on niin intensiivinen, että jokin tärkeä asia aina unohtuu. Joskus musiikkijuhlat saattavat muuttua niin hurmokselliseksi, että omat tavaratkin häviävät. Nyt esittelemmekin aivan mainion ja mutkattoman hauskan lahjan miehelle, jonka kesäsuunnitelmiin festivaalit kuuluvat. Tämä selviytymispakkaus sisältää välttämättömimmät varusteet, ja näiden kanssa pääsekin jo aika pitkälle. Metallisessa, vaikka farkkujen takataskuun mahtuvassa rasiassa toimitetaan sadeviitta, pari korvatulppia, hammasharja ja tahnatuubi sekä monitoimityökalu, jonka saa varmasti viedä festarialueelle. Luottokortin paksuisessa metallilevyssä on huikean kekseliäästi yhdistetty kymmenen toimintoa, muun muassa pullon- ja tölkinavaajat, viivotin ja pienenpieni leikkuri, jolla voi esimerkiksi kätevästi kairata itselleen istuinalustan pahvilaatikosta.

Anna tämä mukava ja hyvää mieltä tuova lahja lähipiirisi tärkeälle ihmiselle, jonka tiedät nauttivan festivaaleilla ravaamisesta. Ja toki toimii myös virallisimmissa tilanteissa: jos puolisosi on festivaaleilla töissä, selviytymispakkaus auttaa ongelmallisimpien tilanteiden yli.

Tuotetiedot

  • setti sisältää hopeisessa metallirasiassa:
  • kertakäyttöisen sadetakin
  • monitoimityökalun
  • korvatulpat
  • hammasharjan ja -tahnan
  • mitat: 14 cm x 10 cm x 3 cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-10-31T02:46:13+00:00