Tarvitsetko apua?

Flow - rannerengas kaiverretulla riipuksella

39,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Flow rannerengas kaiverretulla ruusukultaisella riipuksella on samanaikaisesti sekä hienostunut, herkkä että persoonallinen lahja. Riipuksen keskellä oleva suloinen pieni sydän yhdistää yksilöllisesti kaiverretut nimikirjaimet toisiinsa, luoden ihastuttavan lahjan, joka muistuttaa samalla antajastaan. Herkkä ja rakkaudentäyteinen lahjaidea, joka sulattaa tiensä jokaisen lahjansaajan sydämeen!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Sitä täydellisen keskittymisen tilaa, jossa ajantaju katoaa ja ainut asia, joka merkitsee, on tämä hetki, kutsutaan flow-tilaksi. Flow-tilan voi saavuttaa pelien, mieluisan harrastuksen tai työn äärellä mutta myös rakkaiden ihmisten läheisyydessä. Flow rannerengas on kunnianosoitus tälle kahden ihmisen väliselle erityiselle yhteydelle, joka seisahduttaa kellot ja saa muun maailman katoamaan. Sen ruusukultainen riipus yhdistää sydämellä toisiinsa kaksi nimikirjainta muistuttaen näin joko ystävien tai rakastavaisten välisestä erityisestä ihmissuhteesta ja heidän toisiaan kohtaan tuntemasta rakkaudesta.

Jotta tämä kaunis ja arvokas koru sopisi kaikkiin rakastettuihin ranteisiin, on sen ranneosa valmistettu siroista nauhoista, joiden pituus on säädettävissä rannerenkaan lukkona toimivan helmen avulla. Kaunis väriyhdistelmä, ruusukultainen riipus yhdistettynä vaalean harmaan sävyiseen ranneosaan, on trendikäs ja samalla ajaton ja Flow rannerengas sopii somisteeksi moneen tyyliin. Klassisen muotoilunsa ansioista se istuu hyvin niin nuoren kuin hieman varttuneemmankin ranteen koristeeksi. Persoonallinen, hienostunut ja kaunis riipus ei ole vain symbolinen lahja, vaan samanaikaisesti tyylikäs ja pitkäikäinen koru, joka löytää varmuudella paikan ystäväsi, kumppanisi tai tyttäresi sydämestä. Kaunis ja ihastuttava lahjaidea naiselle!

Tuotetiedot

  • käsintehty, pyöreä laatta ruostumattomasta teräksestä, päällystetty 18 K ruusukullalla
  • yksilölliset kaiverrukset etupuolella, 2 nimikirjainta ja sydän (erityismerkit eivät ole mahdollisia)
  • pieni symboli takapuolella
  • kiiltävä päällyste estää kaiverrusten haalentumisen Ranneosa: Puuvilla-polyesteri-sekoite
  • mitat: Laatan läpimitta n. 1 cm, nauha molemmin puolin n. 11 cm
2020-10-26T18:07:12+00:00