Tarvitsetko apua?

Fungi Box sientenkasvatuskapseli

14,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Sieniruokien ystäville esitellään nyt loistelias lahjaidea: Fungi Box sientenkasvatuskapseli mahdollistaa osterivinokas-lajikkeen viljelmisen kotona, ja keittiössä on aina käytettävissä tuoreita, vasta poimittuja sieniä. Fungi Box on äärimmäisen helppo käyttää, ja yhdestä kapselista saa yli kilon sadon. Osterivinokas on terveellinen ja herkullinen ruokasieni, ja kotikokki kiittääkin, kun kannat hänelle näin täydellisen lahjapaketin. Osta nyt lahjat.fi-verkkokaupasta ja ilahduta ystävääsi, vanhempiasi tai sukulaista tällä hauskalla ja ekologisella lahjalla.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Osterivinokas on paitsi herkullinen, myös hurjan terveellinen ruokasieni. Se laskee tutkitusti kolesterolia, suojaa kasvaimilta ja tulehduksilta ja sisältää runsaasti kuitua sekä proteiinia. Miksi et kasvattaisi tätä keittiöiden kuningassientä kotonasi, sillä tätä helpommaksi se ei osterivinokkaan viljeleminen enää muutu. Avaat vain Fungi Box sientenkasvatuskapselin kylkeen aukon katkoviivojen osoittamalla tavalla ja kylvät itiöt kapseliin. Sitten kapselia kastellaan mukana pakkauksessa tulevalla suihkepullolla tasaisesti, ja pikku hiljaa pienet vinokasitiöemät puskevat jo kapselin kyljestä ulos.

Ensimmäisen sadon keräämiseen kuluu kasvattamisen aloittamisesta noin kaksi viikkoa, eivätkä ruokasienet tietenkään voi olla tätä tuoreempia – aivan kuin metsä olisi kasvanut keittiöön. Fungi Box onkin täydellinen lahjaidea esimerkiksi ystäväpiirin kokeilunhaluiselle kotikokille. Osterivinokkaiden lisääminen ruokaan nostaa arkisetkin ruokalajit juhlavammalle tasolle ja lisää ruokalajiin kuin ruokalajiin terveyttä edistäviä ainesosia.

Osta nyt Fungi Box lahjaksi esimerkiksi vanhemmillesi, joilla on aikaa kastella ja hoivata osterivinokaskapselia – toki erinomainen lahja myös vaikkapa ammattilaiskeittiöön tai keittiökollegalle pikkujoulupakettiin. Sienten syöminen on ekologista ja terveellistä, ja näin helppoa niiden kasvattaminen kotona ei ole koskaan aiemmin ollut. Tilaa nyt!

Tuotetiedot

  • sienilaji: osterivinokas
  • yhdestä Fungi Boxista saa neljä satoa, yhteensä noin 1,5 kg sieniä
  • mukana suihkepullo
  • Huom! Luonnontuote – sienien kasvaminen saattaa erota kuvassa nähdystä
2020-10-23T16:28:03+00:00