Tarvitsetko apua?

Game of Thrones: Puutarhatonttu

Alkaen: 24,90 €
Sis. alv
- +
Nyt Game of Thrones -fanit voivat tunnustaa väriä myös omalla kotipihallaan. Tämä Game of Gnomes -puutarhatonttu mukailee hauskasti suositun tv-sarjan tematiikkaa ja on samalla vitsikäs yksityiskohta jokaisen tosifanin puutarhaan.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Game of Thrones on yksi kaikkien aikojen suosituimmista tv-sarjoista. Ympäri maailmaa kuvattu ja esitetty tv-sarja kertoo useiden sukujen valtataistelusta Westerosin ja Essosin valtakunnissa. Kukin suku haluaa lunastaa paikkansa Seitsemän valtakunnan johdossa ja päästä Rautavaltaistuimelle.

Nyt tosifanien on mahdollista siirtää taistelu Rautavaltaistuimesta omalle kotipihalleen. Tämä suositun tv-sarjan puutarhatonttuversio, Game of Gnomes -puutarhatonttu, nimittäin näyttää hallitsevan valtaistuinta juuri nyt. Tätä valtaistuinta ei tosin ole valmistettu miekoista kuten tv:stä tuttu vastineensa, vaan haravoista, lapioista ja muista puutarhatyökaluista, kuten kunnon puutarhatontun valtaistuimen kuuluukin. Säänkestävästä polyresiinistä valmistettu tuimannäköinen tonttu pitelee myös käsissään lapiota tiukin ottein.

Tonttu on korkeudeltaan noin 23 cm, joten se sopii mainiosti pienemmällekin pihalle, parvekkeelle tai vaikkapa omalle siirtolapuutarhan maapläntille. Tilaa nyt maailman takuuvarmasti coolein puutarhatonttu antamaan lisäilmettä omalle kotipihallesi tai hanki lahjaksi Game of Thronesia fanittavalle ystävälle.

Tuotetiedot

Game of Thrones: Puutarhatonttu

  • Ehdoton hankinta kaikille Game of Thrones -faneille
  • Game of Gnomes -teksti
  • Valmistettu säänkestävästä, pitkäikäisestä polyresiinistä
  • Korkeus: 22,8 cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-10-01T10:27:57+00:00