Tarvitsetko apua?

Game over -vessapaperi

4,90 €
Sis. alv
- +
Useimmat ovat varmasti nähneet hassuja kuvia siitä, kuinka naimisiinmeno on miehille ”Game over” eli peli on hänelle menetetty. Nyt tämä ”varoitus” on ikuistettu myös vessapaperirullaan, joten joka kerta vessaan mennessä sitä voi miettiä, että mitä nyt tulikaan tehtyä… Hauska lahja huumorintajuiselle hää- tai kihlaparille!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kirkonkellot soivat, sormus on sormessa ja miehellä pallo jalassa. Sehän on tunnettu vitsi (joka perustuu tietoon?), että naimisiinmenon jälkeen miehet menettävät vapautensa ja joutuvat rouvansa armoille. Kenties tässä on hieman liioittelun makua, mutta tämä vessapaperi, johon tämä ”totuus” on ikuistettu, aikaansaa kiistatta hauskan lahjan esimerkiksi vitsikkäälle hääparille!

Vessapaperin palassa on mustavalkoinen piirros onnellisesta morsiamesta vierellään onneton aviomies. Alla lukee teksti ”GAME OVER” eli siis ”Peli pelattu” tältä mieheltä tällä erää. Hyvästi extempore-illat kavereiden kanssa baarissa, tai viikon kestävät kalareissut…

Noh, tämä toteamus toivottavasti ei pidä oikeasti paikkaansa, joten tarina miesten vapauden loppumisesta sopii kenties tosiaan parhaiten vessanpöntön uumeniin vedettäväksi. Makeat naurut siitä kuitenkin saa, kunhan lahjan saajalla riittää huumoria! Häälahjan lisäksi tämä vessapaperi toimii mainosti myös polttarilahjana.

Tuotetiedot

Game over -vessapaperi

  • N. 24 m pitkä
  • Läpinäkyvässä pakkauksessa
2020-10-26T17:12:43+00:00